Temat: DotA Allstars
Zobacz pojedynczy post
stary 07-10-2008, 22:18   #87
Argen
Użytkownik Forum

Argen's Avatar

Data dołączenia: 19 12 2006
Wpisy bloga: 1

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vasth Pokaż post
Musze sie doczepic tego witch doctora jego ulti to tylko dodatek do jego skilla: Klatwa. dziekuje

Co do modow. Nienawidze grac bez -em. Dla mnie to strata czasu starac sie o dobry item godzine.

Pograsz troche dluzej i poznasz wszystkich hero wtedy zmienisz zdanie co do ap i zaczniesz random.
Nie zrozumiałeś, napisałem to celowo, żeby pokazać, że można powiedzieć 'prosty' o każdym hero z doty.

A z resztą zgadzam się w 100 %.

@nowa dota

Wymiot! Grałem przed chwilą z kumplem 1v1 (ja proudmoorem[bo go kocham z kampanii dodatkowej]) a on tym drugim z tych dwóch nowych hero. Rozwaliłem go 12 : 1 ; p Widzę w proudzie wielki potencjał. Skille ma boskie, a jak już do niego jakiś build się ułoży, to będzie śmierć. Pozatym wprowadzono kilka zmian(m.in. tangosy mają 3 użycia i teleportacja zwojem polega na podaniu dowolnego punktu w pobliżu wieży, co uniemożliwia 'unieśmiertelniania wieży' jak do tej pory), dodano nowy item (butki), zmieniono położenie tawern, ułatwiono uciekanie przez las w kilku miejscach i zrobiono kupę innych ciekawych rzeczy.

Ostatnio edytowany przez Argen - 07-10-2008 o 22:24.
Argen jest offline   Odpowiedz z Cytatem