Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Endrox_Auera
/\ wnioskujac po twoich postach to nawet jakbys mial 50 rl'i na jakims malo zaludnionym pvp to nie dalbys sobie rady wiec ...yyy... MILCZ?
@Scroopy
nie wiem czy to prawda ale czytajac wczesniejsze posty dochodze do wniosku ze jestes typem szkolnego kujona haha wiec jezeli kogos mialoby tu byc zal to ewentualnie ciebie
@Zwierze Domowe
widac ze jestes przykladem typowego lizodupa, a to czy jest pojebem czy nie jest pojebem, to moja opinia dla mnie moze byc gownem a ty gownem mozesz nazywac sniadanie wiec ci bedzie to odpowiadalo.
PS. powiedz starszej zeby juz nie przychodzila do mnie w przebraniu pielegniarki
bo to przestalo mnie podniecac
i nie przestane sie wypowiadac bo to jest otwarte forum i rownie dobrze ja tez moge powiedziec swoje zdanie.
@Drings
Kupe starego to masz na twarzy haha
http://img253.imageshack.us/img253/9...1777gm3cb2.jpg
Biggest fail ever, po zobaczeniu twojej twarzy cofam wszystko co powiedzialem, bo po co mam obrazac 13-latka z padaczka mordy haha
\/ raczej nie jestem skonczony. Pobieram info od srodka zeby sprawdzic stan tego servera gdyz niedlugo
starzy gracze z Auerei zaczna bocic tutaj chary =] wiec powodzenia
Matti~
|
hm, masz jakis kompleks? stara fotka, ale w/e nie wiem co w niej dziwnego widzisz. to ze siedze na dworze? no ta, dla ciebie to fail w chuj :*
btw. moze swoja zapodaj panie piekny? a no ta, zapomnialem, ze podszywasz sie za kogos kim nie jestes na polskim forum ktore uprzednio nazywasz lamerskim (co prawda to prawda) i probujesz sie dowartosciwac piszac jakies glupoty