Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Endrox_Auera
/\ wnioskujac po twoich postach to nawet jakbys mial 50 rl'i na jakims malo zaludnionym pvp to nie dalbys sobie rady wiec ...yyy... MILCZ?
@Scroopy
nie wiem czy to prawda ale czytajac wczesniejsze posty dochodze do wniosku ze jestes typem szkolnego kujona haha wiec jezeli kogos mialoby tu byc zal to ewentualnie ciebie
@Zwierze Domowe
widac ze jestes przykladem typowego lizodupa, a to czy jest pojebem czy nie jest pojebem, to moja opinia dla mnie moze byc gownem a ty gownem mozesz nazywac sniadanie wiec ci bedzie to odpowiadalo.
PS. powiedz starszej zeby juz nie przychodzila do mnie w przebraniu pielegniarki
bo to przestalo mnie podniecac
i nie przestane sie wypowiadac bo to jest otwarte forum i rownie dobrze ja tez moge powiedziec swoje zdanie.
@Drings
Kupe starego to masz na twarzy haha
http://img253.imageshack.us/img253/9...1777gm3cb2.jpg
Biggest fail ever, po zobaczeniu twojej twarzy cofam wszystko co powiedzialem, bo po co mam obrazac 13-latka z padaczka mordy haha
\/ raczej nie jestem skonczony. Pobieram info od srodka zeby sprawdzic stan tego servera gdyz niedlugo
starzy gracze z Auerei zaczna bocic tutaj chary =] wiec powodzenia
Matti~
|
Sorry, ale nawet zanim ich poznałem radziłem sobie dość dobrze, więc stól dziób bo Ci ktoś pałe wsadzi
Co do reszty o mnie, ja nigdy nikomu nie lizałem dupy, może Twój stary praktykował to, żeby móc Cie spłodzić, ale ja nie muszę. Ja to, co mam ,zdobyłem bez lizania nikomu dupy. Po prostu umiem być lubiany przez kogoś, może dla Ciebie to novum, ale to już nie moja wina, że wytykają Cie palcem i wołają od najgorszych i rzucają kamieniami w aktach nienawiści. Wątpie, żeby coś było w stanie Cie podniecić, może oprócz kolejnego levela =/ A poza tym moja matka nie odwiedziłaby takiego chuj wartego śmiecia, nawet jeśli cały gatunek ludzki by przez to wymrał, swoją drogą znowu zaprezentowałeś "poziom", który ogółowo się nazywa "skurwysyństwem", bo kompleksy dotyczące niemożności (trudne słowo, uwaga, przeczytaj 10 razy i sprawdz w słowniku) wymyślenia odpowiednio ciętej riposty (znowu trudne słowo) wyładowujesz wyjeżdżając na rodzine, pewnie Cie w szkole biją i przezywają, ojciec kocha tylko w nocy a matka nie daje obiadu i musisz zbierać puszki, nie? Faktycznie, gównem nazywam śniadanie, tylko, że nie moje, a co najwyżej Twoje :<