Zobacz pojedynczy post
stary 08-10-2008, 08:35   #196
Sarumaan
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 08 2008
Lokacja: Bochnia

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sarumaan
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Fusion
Świat: Titania
Poziom: 74
Poziom mag.: 59
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Czekal Pokaż post
malo sie tu wypowiadam, ale powiem tyle pewne osoby u was sa, hmm zalosne to bylby komplement, poprostu glupimi dzieciakami bez zadnych perspektyw na dalsze zycie, np. Wizz tak sie zucal do naszych, ze z domu nie wychodza a prosze jego rle mowia dokladnie to samo, ze nawet teraz niemoga mu zajebac w pysk bo nie wychodzi z domu.

a co do Xoo, to w szkole pewnie na*******a druidkiem? Albo matka za*******a za niego bo tak sie pucowal, ze do szkoly idzie i retired, banda zaklamanych i dwulicowych smieci, ktorzy wyruchaja swoich kumpli-tak to prawie wasz pelny opis
jak wygrywalismy byles retired potem sie zaczelo wygrywac castus to wrociles , a kto ma wizzowi zajebac w pysk? duzo ci floov z joli mowia haha

Masz problem w tbi rozwiaz go tu , jezeli masz najebane w glowie bij sie w rl o glupia gre - nawiazuje do floova , ktory mnie kolegami straszyl ,masz problem wyskocz sam na solo ,a nie strasz mnie ludzmi 10 lat starszymi ode mnie , ktorym sie nie oplaca bic 18 latka po to , ze ich kolege wyjebali z Outlast i jest hunted MYSL MYSL 17 zaraz na karku czlowieku ;]

Ostatnio edytowany przez Sarumaan - 08-10-2008 o 08:48.
Sarumaan jest offline   Odpowiedz z Cytatem