odziwo Wizz chodzac do szkoly od godz 8.00-15.00 chodzac na treningi (3 razy w tyg co prawda tylko przez jakis okres czasu) 16-18 i widywanie sie z dziewczyna co najmniej 5 razy w tyg w godz 16-22 to napewno spedzalem 80% czasu przy tibi

nie porownoj mnei do siebie bo ty i tak bijesz mnei an glowe wiec powiem to tak jak inni nikt tu nie jest lepszy jesli o granie w ta gre gram ile chce i na dobra sprawe powinno gowno cie to obchodzic ale zawsze utrzymuje kontakt ze znajomymi

i wyobraz sobie ze moje miasto posiada x razy wiecej ludzi nawet w mojej dzielnicy na 100% mam x razy wiecej znajomych niz ty w tej swojej bochni i wyobraz sobie ze tez nie gram w tibie od urodzenia

i moge ci przysiadz ze jak bys tu wpadl to pierwszy lepszy 14 latek by ci napierdolil.
w wiekszym miescie trudniej sie zyje wieksza rywalizacja, bardziej narazeni na konfrontacje i tutaj dzieciaki chodzace do gimnazjum wiecej razy w zyciu walczyli o swoje niz ty przez cale swoje zakichanych 18 lat

. I proboj z siebie robic viluma wielki kozak co do czego i kicha sami gangsterzy tylko szkdoa ze wszyscy jakos nie daja sobie rady w rlu.