Cytuj:
ty zresztą tez pewnie masz fryzure po kolana i za*******asz jak ze średniowiecza, wes sie kurwa opanój,
|
Akurat z miliarda możliwych możliwości, wybrałeś tę nie prawidłową

Ty zaś, pewnie chodzisz w brudnym dresie, który mama ci kupiła na gwiazdkę 3 lata temu. Kradniesz dzieciom komórki + ewentualnie zaczepiasz 12 latków i pytasz się ich czy nie chcą wpier*ol. Gardzę nędznymi miernotami, które m.in ty reprezentujesz, jednocześnie brzydząc się subkulturą, do której należysz, gdyż zatrzymała się ona w miejscu i ogranicza się tylko do twojego osiedla z twoimi osiedlowymi "sukami" (jak wy to mówicie), które śmierdzą podobnie jak twój obszmantolony dresik, z tym że one przynajmniej próbują zabić ten odór dezodorantami za 1.50. Konta na epulsie, albo fotce z fakersem do aparatu na zdjęciu zrobionym do lustra w sraczu też czasami nie masz?
Cytuj:
nie tylko internetowy kozaku bo jak bym ci przypierdolił na rl to padł byś jak kiep i nie pomogło by PZU
|
Ty, czy dwudziestu siedmiu twoich kumpli?
Cytuj:
słucham hip hopu od 1994 roku, jak ja słyszałem pierwszą plyte kalibra to ty na wieszak chleb mówiłeś, jakieś pytania?
|
Widać, że nic się nie zmieniłeś... Może przez skuny, które na pewno na twój rozwój intelektualny nie wpłyną

.
Podsumowując moją wypowiedź... wyglądasz mi raczej na "osiedlowego jełopa", niż na "osiedlowego ziomka". Większość moich znajomych nie widzi różnicy między tymi dwoma rodzajami przeciętnej osoby mieszkającej w joł-bloku. Ja, podszedłem do tego pobłażliwie i podzieliłem was na dwie grupy, które wymieniłem w poprzednim zdaniu.
@Topic (Pozdro Tompior, Wieszkok, Mpalar)
Świetny film! Muszę przyznać, że odwaliliście kawał dobrej roboty. Oby tak dalej!