Zobacz pojedynczy post
stary 08-10-2008, 16:51   #35
Xr3
Zbanowany

Data dołączenia: 29 12 2007

Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 140
Domyślny

Cytuj:
ty zresztą tez pewnie masz fryzure po kolana i za*******asz jak ze średniowiecza, wes sie kurwa opanój,
Akurat z miliarda możliwych możliwości, wybrałeś tę nie prawidłową Ty zaś, pewnie chodzisz w brudnym dresie, który mama ci kupiła na gwiazdkę 3 lata temu. Kradniesz dzieciom komórki + ewentualnie zaczepiasz 12 latków i pytasz się ich czy nie chcą wpier*ol. Gardzę nędznymi miernotami, które m.in ty reprezentujesz, jednocześnie brzydząc się subkulturą, do której należysz, gdyż zatrzymała się ona w miejscu i ogranicza się tylko do twojego osiedla z twoimi osiedlowymi "sukami" (jak wy to mówicie), które śmierdzą podobnie jak twój obszmantolony dresik, z tym że one przynajmniej próbują zabić ten odór dezodorantami za 1.50. Konta na epulsie, albo fotce z fakersem do aparatu na zdjęciu zrobionym do lustra w sraczu też czasami nie masz?

Cytuj:
nie tylko internetowy kozaku bo jak bym ci przypierdolił na rl to padł byś jak kiep i nie pomogło by PZU
Ty, czy dwudziestu siedmiu twoich kumpli?

Cytuj:
słucham hip hopu od 1994 roku, jak ja słyszałem pierwszą plyte kalibra to ty na wieszak chleb mówiłeś, jakieś pytania?
Widać, że nic się nie zmieniłeś... Może przez skuny, które na pewno na twój rozwój intelektualny nie wpłyną.

Podsumowując moją wypowiedź... wyglądasz mi raczej na "osiedlowego jełopa", niż na "osiedlowego ziomka". Większość moich znajomych nie widzi różnicy między tymi dwoma rodzajami przeciętnej osoby mieszkającej w joł-bloku. Ja, podszedłem do tego pobłażliwie i podzieliłem was na dwie grupy, które wymieniłem w poprzednim zdaniu.

@Topic (Pozdro Tompior, Wieszkok, Mpalar)
Świetny film! Muszę przyznać, że odwaliliście kawał dobrej roboty. Oby tak dalej!

Ostatnio edytowany przez Xr3 - 08-10-2008 o 17:07.
Xr3 jest offline   Odpowiedz z Cytatem