Taa... Ty chyba niewiesz co to grafika dziecko... Wdg. mnie wdg. Ciebie
to fake'i - cała grafika...
.hobnail to ty?
Cytuj:
Widać że światło nie jest wychodzi od ognia, centrum ogniska światła jest nieco pod nim...
A poza tym nie fikaj do tych co są tu dłużej(czyt. bardziej znają się na fake'ach_...
I naucz się przyjmować krytykę dzieciaku, może i jest ona "specyficzna" ale w większości przypadków bardzo trafna...
|
Tylko że shady pierdzieli o tym jednym więc po co do tego 2 posty... Rzel.org
Cytuj:
Teraz gdyby nie to że ogień nie jest centrum światła to efekt był by porządny ;]
|
Wiem, zle nałożyłem drugą warstwe i to przykryłem czarnym no ale chciałem uchwycic walkę, dzięki za poradę!
Cytuj:
@bleachz
Ten drugi obrazek, omg... N/c. Krew ujdzie, bez rewelacji. Nie jest zla ale jakas bajerancka tez nie jest. A co do krytyki to oczywiscie ze mozesz czegos nie skapowac czy jestes czemus przeciwny ale nie wyzywaj odrazu i przyjmij ja godnie, bo ekipa up doradza ci dobrze i mowi madrze.
|
Dzięki ale niech Shady się schowa ze swoją oceną w dwóch postach i tym samym ... No i ivul "ziomlandem". Naprawde ziomalowy OTS.
Teraz potrzebowałbym jakiegoś tuta do krwi w Photoshopie

.
Bo z tego co wnioskuje z wypowiedzi Torog'a Verlock'a gdyby to było w centrum to efekt porządny bo czego chciec od efektu światła! Ivul Much?
@EDIT
@UP
To może mały pojedynek?? To że na DBS'ie na początku lamiłem ale potem to ja w grafice kozaczyłem ;x no chyba że Sagim lub Mats...