Zobacz pojedynczy post
stary 08-10-2008, 18:48   #415
bleachz
Zbanowany

Data dołączenia: 13 09 2008
Lokacja: Na zawsze Piła <3

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 89
Domyślny

Taa... Ty chyba niewiesz co to grafika dziecko... Wdg. mnie wdg. Ciebie
to fake'i - cała grafika...
.hobnail to ty?

Cytuj:
Widać że światło nie jest wychodzi od ognia, centrum ogniska światła jest nieco pod nim...
A poza tym nie fikaj do tych co są tu dłużej(czyt. bardziej znają się na fake'ach_...
I naucz się przyjmować krytykę dzieciaku, może i jest ona "specyficzna" ale w większości przypadków bardzo trafna...
Tylko że shady pierdzieli o tym jednym więc po co do tego 2 posty... Rzel.org

Cytuj:
Teraz gdyby nie to że ogień nie jest centrum światła to efekt był by porządny ;]
Wiem, zle nałożyłem drugą warstwe i to przykryłem czarnym no ale chciałem uchwycic walkę, dzięki za poradę!

Cytuj:
@bleachz
Ten drugi obrazek, omg... N/c. Krew ujdzie, bez rewelacji. Nie jest zla ale jakas bajerancka tez nie jest. A co do krytyki to oczywiscie ze mozesz czegos nie skapowac czy jestes czemus przeciwny ale nie wyzywaj odrazu i przyjmij ja godnie, bo ekipa up doradza ci dobrze i mowi madrze.
Dzięki ale niech Shady się schowa ze swoją oceną w dwóch postach i tym samym ... No i ivul "ziomlandem". Naprawde ziomalowy OTS.

Teraz potrzebowałbym jakiegoś tuta do krwi w Photoshopie .
Bo z tego co wnioskuje z wypowiedzi Torog'a Verlock'a gdyby to było w centrum to efekt porządny bo czego chciec od efektu światła! Ivul Much?

@EDIT

@UP

To może mały pojedynek?? To że na DBS'ie na początku lamiłem ale potem to ja w grafice kozaczyłem ;x no chyba że Sagim lub Mats...

Ostatnio edytowany przez bleachz - 08-10-2008 o 18:50.
bleachz jest offline   Odpowiedz z Cytatem