Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Error_Mistrzu
Swifter, to co ten cep wrzucil to jest poprostu fake.  Wyczail moment kiedy sie tak ustawilem i ss ma  Pewnie co 1sec robill ss zeby miec co pokazac.
Ja wtedy nie padlem od trapa i nigdy nie padlem przez to ze MNIE trapowano.  Wczoraj wyszlo tak ze podczas akcji na morre dostalem combo na cale hp i padlem, ale to jednorazowy przypadek. ;D
Te ssy, ktore wrzucil ten ciec byly robione miesiac temu  Myslisz ze dlaczego wszystko obciete? Nie widac lvla i godziny 
|
widac ze mama cie nie kocha a stary tylko w nocy,wez wyjdz z tego forum 5 latku,nie widzisz wogóle co piszesz? nie wiem moze i powinienem watpic ze masz chociaz te 5 lat
btw tomurki nie musialy sie przyznawac kazdy wie ze sharuja,ja juz wiedzialem kiedy mieli 100 lvl;] kazdy wie ze bot botem,pytaliscie sie czemu oni nie bloczyli,odpowiedz jest prosta jakbys cale zycie spedzil na frostach nie widzial innych potworków to tez bys sie bal dgzie kolwiek isc i kazal bloczyc kumplom którzy posiadaja mniejszy lvl i nie mów(cayan) tak jak to bylo wyzej napisane ,ze mial dylemat,on zawsze go ma;] a bloczenie innych playerów do dostepu do morga czy nawet popatrzenie,az sie przykro robi;] jak ludzie moga miec na bani przez glupia gierke aby zdobyc 1 malego pixelka;D