Temat: Nie wiem
Zobacz pojedynczy post
stary 13-01-2005, 19:28   #1
Sasek62
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 10 2004
Lokacja: Psi worek liczba postów:404,error

Stan: Aktywny gracz
Gildia: Master żule
Świat: Wódkera
Poziom: 52%
Skille: 90/100
Poziom mag.: 80
Sasek62 ma numer GG 6369280
Domyślny Nie wiem

qrcze sam nie wiem co o tym mowic.Chcecie widzieć Bubble TO MACIE(tylko powiedzcie do ****y czy to prawda? i Czy dziewczyna Marcusa Lee(Nietzche)tylko schaczyla albo cos w tym stylu konto temu zasranemu robotowi.Macie Bubble I TO W V.3.Bubble sie nie liczy! Nie ma czlowieka ktory by mial 200 lvl.
EDIT:Moze dobrze nie przetlumaczylem The secret unveiled! We received this strange picture which seems to be taken from a Security cam (hence the bad quality). It clearly shows that Bubble is a top-secret USA AI Project to take over MMORPGs!! Hugs Bubble, we do envy you!
Orginal.
Tlumaczenie:
Ten sekret już ujawnili! To zdjęcie zostało zrobione przez Kamerę Bezpieczeństwa (chyba)(Niezbyt dora jakość).To dobitne zdjęcie Bubble jest Super-tajne(****a jakos tak)I jest to Projekt do wszystkich MMORPG-ow Tajna Bubble,zazdroscimy ci! CHOLERA nie blugac to pierwsze tlumaczenie w dodatku ucze sie niemieckiego http://portalwiedzy.onet.pl/tlumacz.html

Ostatnio edytowany przez Sasek62 - 14-01-2005 o 17:55. Powód: TE PO***ANE IMG IMG ****A
Sasek62 jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.