Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ejdz-h
widac ze mama cie nie kocha a stary tylko w nocy,wez wyjdz z tego forum 5 latku,nie widzisz wogóle co piszesz? nie wiem moze i powinienem watpic ze masz chociaz te 5 lat
btw tomurki nie musialy sie przyznawac kazdy wie ze sharuja,ja juz wiedzialem kiedy mieli 100 lvl;] kazdy wie ze bot botem,pytaliscie sie czemu oni nie bloczyli,odpowiedz jest prosta jakbys cale zycie spedzil na frostach nie widzial innych potworków to tez bys sie bal dgzie kolwiek isc i kazal bloczyc kumplom którzy posiadaja mniejszy lvl i nie mów(cayan) tak jak to bylo wyzej napisane ,ze mial dylemat,on zawsze go ma;] a bloczenie innych playerów do dostepu do morga czy nawet popatrzenie,az sie przykro robi;] jak ludzie moga miec na bani przez glupia gierke aby zdobyc 1 malego pixelka;D
|
Dla ciebie każdy ma 5 lat ;< to ile ty masz 6?
Och och ty wiesz wszystko o Tomurce bo w końcu od początku pisałeś książkę o nim a tym bardziej Bajkę a dobrym tego przykładem są twoje słowa: "Tomurka sharuje w 10, albo wyżej ja już wiedziałem kiedy mieli 100lvl że sharują"
Po 1 Nie wiesz,Nie było cię tam, to nie komentuj pierdoli** że:"pytaliscie sie czemu oni nie bloczyli,odpowiedz jest prosta"
po 2 On ;> a nie oni tu się pojebałeś już..no ale Emusiowi się to zdarza
Po 3 Zawsze komentujesz coś co nie wiesz jak było i wydaje mi się że ty masz tak kurewskie kompleksy jak słyszysz Słowo "Tomurka". Obstawiam że żaden lekarz ci już w tym nie pomoże jedynie co możesz to złap kibla z Polaka<gl>
Po 4 wróć do pkt.1
Po 5 Emo nie grasz już tu sam napisałeś że to Syfny server to jak możesz to i opuść to Forum, nie wiem jak to jest wyjechać wózkiem z pokoju ale weź się rozpędź i dasz rade ! Uniuss ci pomoże !
Po 6 Tak jak napisałeś "Candia to Syfny server" - Był bo ciebie tu już nie ma, jeszcze co zostało to Forum

więc: WY*******AJ