Temat: Serwer Only Danera
Zobacz pojedynczy post
stary 09-10-2008, 17:54   #11376
Sm0Kq
Użytkownik Forum

Sm0Kq's Avatar

Data dołączenia: 25 07 2007

Imię: Artu Erlan
Profesja: Elder Druid
Gildia: Insomniacs
Świat: Danera
Poziom: 122
Poziom mag.: 70
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Brulions Pokaż post
@artu
dales pass nei masz nic ;] koniec wara oejdziesz od inso i ban ban delete ale don't worry be happy znajdziesz innego "ziombla" co cie znowu wyexpi pomoze itd. a potem go oplujesz i bedzie wszystko gites
Żalozny jestes koles...
Nie wiem jakim cudem próbujesz mi prawic moraly, gralismy razem na eloxie i pamietam sprzedawczyku jak konfiles na nas naszym enemy.

****u jesliby nie inso to bym stracil wszystko co mialem, watpie ze ktos twojego pokroju by tak dobrze zareagowal. I odpowiec sobie na takie pytanie: czy jesli by to byli oni to czy nie trapneli by mnie dopiero wtedy gdy by juz zabrali mi all co mialem cennego ? A przeciez hacker ojebal mi tylko dp w 1 miescie (w tym w ktorym bylem wylogowany)..
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sm0Kq Pokaż post
Niech to ze mialem hack bedize przestroga dla tych co mysla ze antywirusy all wykryja
O hack napisalem tylko dlatego.

Nie grales ze mna zbyt dlugo i to tylko na ots i nie wiesz kim na prawde jestem i jaki jestem to na jakiej podstawie mnie komentujesz...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Brulions Pokaż post
"Popatrz jak czas szybko ich zmienił
Dzisiaj sa juz nie do poznania
Troche highlife'u fartem lizneli
Zapomnieli Semper Fidelis
Pytasz skad są? Tez nie pamietam
Znow wyrzekaja sie wlasnych słow
Za nimi jakos mi serce nie krwawi "
Znajdzi mi kogos z kim gralem i gdy mnie poprosil o pomoc odmowilem, powiedzialem S*******AJ BO MASZ (np.) 20 lvl .. nie znajdziesz takiego!! Jest tu pare osob ktore mnie znaja a jeszcze wiecej mozesz pogadac w grze..
Nawet zapytaj Jagi bo jest chyba twojim rl , i zobaczysz co ci powie na moj temat.. Lub czasem Dell Otto sie tutaj udziela, Otto odmowilem ci kiedys pomocy ??

Mowicie cos na Filipa ze "zalatwia bany" , ale jesli one byly by bezpodstawne to czy by te osoby je dostaly ?? Sami jesli byscie mieli cos na kogos z inso byscie doniesli.. (oczywiscie nie mowie o wszystkich)

Powinni tytaj zrobic test na inteligencje sprawdzajacy czy dana osoba powinna miec prawo sie tu wypowiadac, nie bylo by tu takich jak ty.
Tak ze Brulions - JEB SIE NE RYJ

@formalnosc
pz lock inso ? {na obrazku przedstawieni jedni z wielu xd }

@Szyna
Jestes jednym z niewielu ktorzy wiedza na tym forum o co im chodzi. Inni tylko spamuja i pierdola glupoty az w oczy kole, nie wiem co im to daje..
Sm0Kq jest offline   Odpowiedz z Cytatem