Cytuj:
Oryginalnie napisane przez gimli syn gloina
1. Sossar mial kilku ownerow
2. Skad wiesz ze nie uzywal zadnych programow pomocniczych ^^? Jeden owner expil a reszta robila runy na rune makerach
|
1. Czemu ty zawsze mnie musisz zprostować? :¤(
2. A skąd wiesz, że używał? Dowodów nie masz, hack to mógł być choćby kumpel z rl. Btw. Mi się wydaje durne to, załapał się na świetnego chara i zamiast choćby zpeczyć, choćby okraść to zjechał do 42 lvlu...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Leweracja
ale wes przestan 100 lvl w 6 tygodni to nie tylko 24/h i 5 uhmackerow to juz totalna fabryka run nad tym musialo pracowac sporo ludzi kazdy po 2-3 uhmackerow ktos do loota ;> jakis mul do belt i wogule w 6 tygodni jezu w miesiac samemu trudno sie w 40lvlach wyrobic
|
Ty żartujesz z tymi 40 lvlami?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Centaurek
Bubble jest mężem GMa  ?
Thero, też cie popieram...
|
Nom, jest mężem GM'a.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fett-Maniek
Sossar to byl (bo dostal hacka) PA    i na szczescie nie gra jush na AZURA
|
Wiem, że miał hacka, ale jakby nie patrzeć nie należało mu się z 107 lvlu na 42 w jedną noc:/.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Petozu2
Mnie to nie obchdzi Azurka  u nas byl hack 127 i ma teraz 60 :/ stracil d-helmet magic sword :/ tepic hackerow

|
Tępić programy hakerskie, no nie? Tępić pawer abuserów używających takowe...
PS. Takie hacki(bez pk, zbijanie lvlu) to chyba przez "kumpli", którzy pierw dają ci super program, oczywiście działa on do póty, dopóki nie osiągniesz czegoś... A potem taki "kumpel" może powiedzieć, że to nie jego wina...
PS2. A kto mnie poprze w tym, że nazbyt wysokie lvle (bardzo szybki exp*) używają zapewne programów pomocniczych? A pomyślcie co to może być jeśli samemu zmontujesz takie zabawki jak tibia MC, wtedy rządzisz...
=========
* - Kesto(Sossar- wydanie na Galanie) w tydzień z 8 zrobił 50+ lvl...