Temat: Serwer Refugia thread
Zobacz pojedynczy post
stary 09-10-2008, 19:24   #12729
Jamuesq
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 01 2008
Lokacja: Warszawa

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Jamuesq ma numer GG 9205847 Send a message via Skype™ to Jamuesq
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Uaitpradnik Pokaż post
znane juz wszystkim bbushasuua

Po pierwsze: To, ze jestem, a raczej bylem w moonblades, nic tu nie zmienia

Po drugie
mam dobra opinie, ale co Ty mozesz o tym wiedziec, prawdopodobnie nie wiesz ze tibia.com ma takie cos jak forum a jesli wiesz, to nie umiesz nawet tam wejsc. ciesze sie tam dobra opinia, tak samo na game czacie Nie jestem zlodziejem, nie blokuje ludzi, nie luruje, ani nie boce, nie klne na kogo popadnie, nie wyzywam nikogo rodzicow, nie wazne co mi zrobi. I Ty nie mozesz tego podważyc, zreszta malo dbam o opinie ludzi ktorzy obrazaja byleby obrazac

Po trzecie:
Pozwolil bys jezdzic sobie po rodzicach? odpowiedz, tak czy nie? o nic wiecej Cie nie pytam.
"Elo jestem uait i wiem co to jest forum na tibii.com a wy nie haha"

Mogę się z Tobą założyć, że wiem lepiej o forum tibia.com niż Ty. Znam Cię bardzo dobrze. Pamiętam, jak niedawno (jakieś 3 - 4 mieśiące temu) nie byłeś taki mądry jak teraz. Wbijałeś się na respy, obrażałeś wszystkich dookoła, a teraz co? Albo zmądrzałeś, albo kupiłeś chara na 60-90 lvlu. Chwaliłeś się, że 60lv wbijałeś (albo stary owner) w 2tyg. To nie świadczy o tym, że dobrze grasz. To świadczy o tym, że nie masz rl life.

Jeżeli chodzi o rodziców, to nie przejmuje się, jak jakiś typ podejdzie do mnie i powie "Twoi starzy to kurwy". Ani ich nie zna, nie wie kim są, powie tak tylko żeby mnie zdenerwować. Olewam takich ludzi, nie przejmuje się małostkowym człowiekiem / dzieciakiem.

Pozdrawiam !

19:49 Pan kot [20]: szukam ekipy na desert questa szukam palladyna ,sorcera ,druida
19:49 Tribest [12]: ja bym poszedl ale niemam many

• TibiaBR.com •

Ostatnio edytowany przez Jamuesq - 09-10-2008 o 19:28.
Jamuesq jest offline   Odpowiedz z Cytatem