Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jamuesq
"Elo jestem uait i wiem co to jest forum na tibii.com a wy nie haha"
Mogę się z Tobą założyć, że wiem lepiej o forum tibia.com niż Ty. Znam Cię bardzo dobrze. Pamiętam, jak niedawno (jakieś 3 - 4 mieśiące temu) nie byłeś taki mądry jak teraz. Wbijałeś się na respy, obrażałeś wszystkich dookoła, a teraz co? Albo zmądrzałeś, albo kupiłeś chara na 60-90 lvlu. Chwaliłeś się, że 60lv wbijałeś (albo stary owner) w 2tyg. To nie świadczy o tym, że dobrze grasz. To świadczy o tym, że nie masz rl life.
Jeżeli chodzi o rodziców, to nie przejmuje się, jak jakiś typ podejdzie do mnie i powie "Twoi starzy to kurwy". Ani ich nie zna, nie wie kim są, powie tak tylko żeby mnie zdenerwować. Olewam takich ludzi, nie przejmuje się małostkowym człowiekiem / dzieciakiem.
Pozdrawiam  !
|
Lol
Kupilem chara?
A skad niby mnie znasz? sam fakt ze tak mowisz znaczy ze mnie nie znasz.
I nie mow mi ze widziales jak cokolwiek robilem, bo prawdopodobnie zobaczyles moj nick dopiero tutaj, i dolaczyles sie do besztow jakiegos fredzika. druga opcja to to, ze jestes jego kumplem i probujesz mnie obrazic i oczernic w oczach tibijskiej spolecznosci.
Jesli chodzi o rodziców, dalem mu ignora, tez sie nie przejmuje. dopiero ktos na PM napisal mi o tym poscie, wtedy sie przejalem.
Zreszta wezme przyklad z Ciebie, i nie bd sie przejmowal tym co gadasz, bo z tego co widze jestes jakims gowniarzem ktory obraza wszystkich dookola