Temat: Serwer Candia
Zobacz pojedynczy post
stary 09-10-2008, 21:09   #11628
Znicz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 05 2008

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Darky
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dementhess
Świat: Candia
Poziom: 301
Skille: 108/82
Poziom mag.: 29
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ejdz-h Pokaż post
tak tak emus ale jestes przykry;D nie gram w tibie od 2 miechów ,wiec patrz dalej w swoje pixele ,majacy na bani 5 latku i swoje zycie mozesz sobie dyktowac ale nie mi co ja robie;] posiadam lepsze zajecia niz siedziec przed kompem i robic z siebie takiego kretyna jakim ty jestes ty ojebales z fizyki,matmy i chemi to juz trzeba byc jelopem;/
och och i znowu tekst --> 5 latku - okej ale jak na 5 lat(które mi dajesz) to musisz mi przyznać rację jestem mądrzejszy od ciebie bo nie byle jaki 5 latek umiem coś wymówić dobrze a tym bardziej taki pisać i dojebać Emowi jak ja ! Aew
"posiadam lepsze zajecia niz siedziec przed kompem i robic z siebie takiego kretyna jakim ty jestes" - to dopiero teraz zauważyłeś że można mieć inne zajęcia o wiele lepsze niż granie w tibie Nice... to widać jakim no-liferkiem byłeś jak grałeś w tibie, i kto tu teraz jest kretynem i robi z siebie kretyna?(hahahaha sam się wkopał Owned).
A co do mojego życia obstawiam że trenuje więcej sportów niż ty ;> ( i pamiętaj o*******anie Lachy na boku to nie Sport ;>)
"ty ojebales z fizyki,matmy i chemi to juz trzeba byc jelopem;/" - jedynie co ty możesz to o jebać z Polaka i to widać jak napisałeś i jeszcze co to lachę Proxemu w końcu jesteś w tym dobry
A teraz idź trenuj na wózku w końcu coś lepszego masz do roboty niż granie w tibie, a jak dobrze potrenujesz to i może do kadry cię wezmą na Olimpiadę - GL! Och och.tak btw. Stary ci Antenę wyłączył że nie możesz odpalić Tibi, a może za Naukę musiałeś się zabrać w końcu ile razy można mieć kibelek z Polaka :/.

Ostatnio edytowany przez Znicz - 09-10-2008 o 21:15.
Znicz jest offline   Odpowiedz z Cytatem