Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fathit
A słonie lataja 
|
no komentarz adekwatny do wypowiedzi
anyway brulions kim ty jestes zeby cos takiego pierdoljc? no sorry gosciu ale niezbyt mi pasi ze ktos taki jak ty takie rzeczy wygaduje niechodzi mi o tresc/przekaz bo moze i niejest bledny i w polsce kazdy ma prawo do wolnej wypowiedzi ale troche nienamiejscu z twojej strony takie cos pjerdolic...
tide myslalem ze normal chlop jestes ale bije ci na dekiel gorzej niz mieszkowi w vivie, rly zal w ch ze takie cos odpjerdalasz myslalem ze normalny jestes ale jak tak bardzo chcesz to podarzaj ta droga stan sie jak fifiki rafiki i inne ssacze(kondon-placze)
no jeszcze zapomnialmby napisac PHILIP-PHILIP w swoim poscie zeby sie chlopaczyna nieczula urazona no a tak normalnie rzecz biorac to zal gosciu co ty odpjerdalasz na forum sam zaczynasz posty o sobie (tibia.com) na only danerze pokazujesz swoj roxiarski bp zeby pokazac jaki fajny jestes i ile sd nosisz na battle (szkoda ze po tym jak porkas powiedzial ze mial "troche" lepszy to odrazu "tlumaczyles sie" ze to byl bp z przed xxx time i teraz masz lepszy ) ale ch tam kazdy robi to co lubi
anyway pozdro porkas i tak wiesz ze za ten duel wkurw mam dalej
i jeszcze zapomnialbym dodac sorko psychol ale nieczytam twych postow jakos bo za duzo entera uzywasz

i czesto je opuszczam(jak np dzis

) wiec sry za nienawiazywanie do twoich watkow;p
i zaiebiscie sie patrzy na frag liste i dedy polakow ktore sie sprzedaly(niemowie o tym war bo niewidze problemu jak ktos walczyt po stronie przeciwnika o ile zachowuje godnosc osobista i honor) i dedaja nimi brazole
no mialem jeszcze more 50k slow spamu napisac ale ofc zapomnialem
pozdro dla Prawdziwych.