Temat: Serwer Only Danera
Zobacz pojedynczy post
stary 09-10-2008, 23:07   #11388
Roro
Użytkownik Forum

Roro's Avatar

Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Bielsko-Biała

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: danera
Poziom: 44
Skille: 83/69
Poziom mag.: 15
Roro ma numer GG 2033029
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fathit Pokaż post
A słonie lataja
no komentarz adekwatny do wypowiedzi

anyway brulions kim ty jestes zeby cos takiego pierdoljc? no sorry gosciu ale niezbyt mi pasi ze ktos taki jak ty takie rzeczy wygaduje niechodzi mi o tresc/przekaz bo moze i niejest bledny i w polsce kazdy ma prawo do wolnej wypowiedzi ale troche nienamiejscu z twojej strony takie cos pjerdolic...

tide myslalem ze normal chlop jestes ale bije ci na dekiel gorzej niz mieszkowi w vivie, rly zal w ch ze takie cos odpjerdalasz myslalem ze normalny jestes ale jak tak bardzo chcesz to podarzaj ta droga stan sie jak fifiki rafiki i inne ssacze(kondon-placze)

no jeszcze zapomnialmby napisac PHILIP-PHILIP w swoim poscie zeby sie chlopaczyna nieczula urazona no a tak normalnie rzecz biorac to zal gosciu co ty odpjerdalasz na forum sam zaczynasz posty o sobie (tibia.com) na only danerze pokazujesz swoj roxiarski bp zeby pokazac jaki fajny jestes i ile sd nosisz na battle (szkoda ze po tym jak porkas powiedzial ze mial "troche" lepszy to odrazu "tlumaczyles sie" ze to byl bp z przed xxx time i teraz masz lepszy ) ale ch tam kazdy robi to co lubi
anyway pozdro porkas i tak wiesz ze za ten duel wkurw mam dalej

i jeszcze zapomnialbym dodac sorko psychol ale nieczytam twych postow jakos bo za duzo entera uzywasz i czesto je opuszczam(jak np dzis) wiec sry za nienawiazywanie do twoich watkow;p

i zaiebiscie sie patrzy na frag liste i dedy polakow ktore sie sprzedaly(niemowie o tym war bo niewidze problemu jak ktos walczyt po stronie przeciwnika o ile zachowuje godnosc osobista i honor) i dedaja nimi brazole
no mialem jeszcze more 50k slow spamu napisac ale ofc zapomnialem

pozdro dla Prawdziwych.
Honor rulez...

Ostatnio edytowany przez Roro - 09-10-2008 o 23:23.
Roro jest offline   Odpowiedz z Cytatem