Temat: Serwer Nerana SS Odsłona 3 :)
Zobacz pojedynczy post
stary 10-10-2008, 13:40   #3352
Nerfarien
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 01 2008

Imię: Nervarien
Profesja: Master Sorcerer
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fuflis Pokaż post
To ze Sexy Team "dalo mu wszystko" to nie znaczy ze nie lizaliscie mu dupy. I on bez was i wy bez niego byscie gowno zrobili. Nic dziwnego ze mu sie podobalo. Rozmowa byla zapisana jak Idorei od was odszedl i jeszcze nie huncil z nami za duzo. Nie znal nas. Jesli zmienil strony nie znajac nas, a znajac was to z czegos to wynika. Nie, że my bylismy jego kumplami, tylko ze wy nie byliscie warci, aby sie z wami trzymac. Znajac Ido powiem ze lubi byc respektowanym, a z wami respekt jest niemozliwy (orshabaal).

Rozmowa odbyla sie bardzo dawno temu. Ciekawe czemu w takim razie Ido do was nie wrocil i nie wroci

Btw. Najlepiej powiedziec, ze klamie jak sie nie ma argumentow, albo walnac rozmowe z przed roku.
Sa 3 opcje

1.Nie umiesz czytac ze zrozumieniem tekstu (nie wiem ile masz lat, ale prezentujesz poziom dzieciaka z podstawowki/gimnazjum)
2.Nie umiesz angielskiego.
3.Jestes poprostu idiota.

Kazdy z ST wiedzial jak wyglada sytuacja z Idoreim i jaki ma styl grania, zawsze mial dylemat ze chcial byc tym "zlym" ale nie chcial tracic szacunku na serverze (nikt by nie uzywal jego serwisow) poprzez to wiec wybral droge milego kolesia i ze nie mogl sie zadawac z ludzmi z st bo zryl by sobie reputacje, to musial znalezc jakichs mulow.

Idorei gra jeszcze w ogole?
Jebana tibia jak dedne to sie powiesze ;<

Ostatnio edytowany przez Nerfarien - 10-10-2008 o 13:42.
Nerfarien jest offline