Zobacz pojedynczy post
stary 17-01-2004, 14:14   #1
Wietnam
Użytkownik Forum

Wietnam's Avatar

Data dołączenia: 29 10 2003
Lokacja: Szczecin

Domyślny Z kond wiecie o tibi??

Wlasnie z kond dowiedzieliscie sie o Tibi??
Ja dowiedzialem sie pierw ze strony rd(reddragona)
na poczontku zabardzo nie umialem w to grac:/
ale z czasem sie trohe nauczylem i jakos tom gre odrzucilem.
Z czasem kiedys poszedlem do kumpla po zeszyty i on odpalil tibie tak zeby mi wytlumaczyc all i powiedzial to co wiedzial ...
Wiec tibia mi sie spodobala jak patrzylem jak to wyglonda itp. powiedzial zebym gral itp. no i stworzylem nowe konto i zaczolem przygode na trimerze (a on gral na calmerze :)i stworzylem postac hyba w 7 dni rooka przeszedlem i na rooku wpadlem jako pierszy z kumpli przelazlem rooka i nie wiedzialem co gdzie lazic i wogule nic:[ nikt zabardzo nie muwil ani nie hcial zaprowadzic tam 2x mnie pk i sie podallem i znowu nowa postac utworzylem.
Niom w 3 dni rooka przeszlem ale jak weszlem na maina nic nie wiedzialem:[ no i skonczylo sie na tym ze skonczylem z tibiom (mozna powiedziec ze mialem na zawsze z niom skonzyc )(bo nawet niewiedzialem gdzie czy co to jest depo).
Po jakims pol roku koledzy iongle na gg graj w tibi graj w tibi czemu nie grasz itp. mi sie ndal nie hcialo ale pewnego dnia wyszlem z kumplami na dwor pogadalismy o tibi hociasz ja za duzo nie wiedzialem:Pale sluhalem i znow zahcialo mi sie grac no i zaczolem .
Tym razem na calmerze przelazlem rooka w jakies 2 dni zrobilem se druida na mainie kupilem zaczy typu scale armor batel shield itp. koledzy na 11 dopiro nauczyli mnie czarowac i gdzie dobremiejsca do expa som no i tak gralem do 17 lev kiedy kumpel z tbi zaczol grac na danubi .ja nie bylem zbyt hetny sie przenosic ale wkoncu mnie namowil;] no i w ten sposob dostalem od nigo zeczy na rooku on przelazl na maina ja na rooku trohe gralem wkoncu przeszlem i wybralem maga i polazlem do ven zawsze gralem w carlin ale zmienilemtam mi powiedzieli gdzie expic itp. ginoem czesto przez pk na swampah ... i wkoncu dozlem o 11 i zrezygnoalem i zrobilem new chara rooka nie pamietam w ile przeszlem ale nie bylo to za dlugo wkoncu ginolem mniej i doszlem do 20 lev ... i teraz nim gram i skilluje mam jeszcze uh markerke kturom rooka w 4h przelazlem to hyba wszystko staralemsie mniej ortografi robic ale jak duzo zrobilem to sorra.

------
Edit by Gremlin
Jesli ktos widzi jakies slowo w ktorym mozna zrobic blad a niema w nim bledu to chyba was oczy myla.

Przypominam:
Zaczynamy zdanie z duzej litery.
Wciskamy Spacje po kropce.
Nazwy wlasne z duzej litery.
Level: 52|50|42|23
Skills: 81/62|74/73|50mlvl|65/65 <-- rosna
Stan: Wymieniona|Sprzedana|Sprzedana|Aktywna
Ale i tak w oczekiwaniu na new world i update ^.^
Wietnam jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.