Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Piotrek Marycha
@topic: WoW lepszy od Tibii? no stary, gdybyś tego nie napisał to nikt by pewnie na to nie wpadł...
|
WoW wiadomo że jest lepszy od tibi(przynajmniej dla dużej części graczy) mi chodzi tu bardzie o to iż pomimo tego że WoW i tak już nam daje dużo to rozwija się ciągle prężnie, a Tibia stoi w miejscu.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryba
Jak tak patrze ten tekst, to się zastanawiam czy masz na klawiaturze enter. Strasznie nieprzyjemnie się czyta taki wielki kloc słówek, nie podzielony na żadne marginesy, z masą błędów itp.
Wszystko to sprawia, że nie wiem od której strony miałbym zacząć odpowiadać na pytania zawarte w temacie (bo bym musiał łapać w [.quote] chyba 50 ciągów złożonych z paru wyrazów), na część sam sobie w sumie odpowiedziałeś.
|
Wiesz, masz rację że źle czytać taki zbiór słówek, ale mi się po prostu wydaje że nie masz nic mądrego do powiedzenia, bo jakoś Me$z dał sobie z tym rade i się wypowiedział.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Alanus Lutinum
Aha czyli to jest że jak, źle rozdam punkty, wybiorę złe skille i nienajlepszą postać spośród 100 i będę dużo czasu poświęcać grze to moja postać będzie bezpowrotnie słaba? :/
|
Nie, punkty talentów można resetować u trenera swojej klasy, z tym że to kosztuje(im częściej to robisz tym staje się to droższe) , co do wyboru klasy i rasy, to nie masz się czym martwić istnieje między nimi dość dobre z balansowanie (lepsze niż w tibi).
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet
Nie porównuj Tibii do WoWa bo są to dwie zupełnie odmienne gry...
|
Przecież ja nie porównuje Simsów z Quakem. Porównuje 2 gry z tego samego gatunku, które mają ze sobą dużo wspólnego...