Temat: Wasze zdanie?
Zobacz pojedynczy post
stary 10-10-2008, 15:23   #7
Wux
Użytkownik Forum

Wux's Avatar

Data dołączenia: 20 12 2006

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
Świat: Galana
Poziom: 63
Poziom mag.: 55
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Piotrek Marycha Pokaż post
@topic: WoW lepszy od Tibii? no stary, gdybyś tego nie napisał to nikt by pewnie na to nie wpadł...
WoW wiadomo że jest lepszy od tibi(przynajmniej dla dużej części graczy) mi chodzi tu bardzie o to iż pomimo tego że WoW i tak już nam daje dużo to rozwija się ciągle prężnie, a Tibia stoi w miejscu.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryba Pokaż post
Jak tak patrze ten tekst, to się zastanawiam czy masz na klawiaturze enter. Strasznie nieprzyjemnie się czyta taki wielki kloc słówek, nie podzielony na żadne marginesy, z masą błędów itp.

Wszystko to sprawia, że nie wiem od której strony miałbym zacząć odpowiadać na pytania zawarte w temacie (bo bym musiał łapać w [.quote] chyba 50 ciągów złożonych z paru wyrazów), na część sam sobie w sumie odpowiedziałeś.
Wiesz, masz rację że źle czytać taki zbiór słówek, ale mi się po prostu wydaje że nie masz nic mądrego do powiedzenia, bo jakoś Me$z dał sobie z tym rade i się wypowiedział.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Alanus Lutinum Pokaż post
Aha czyli to jest że jak, źle rozdam punkty, wybiorę złe skille i nienajlepszą postać spośród 100 i będę dużo czasu poświęcać grze to moja postać będzie bezpowrotnie słaba? :/
Nie, punkty talentów można resetować u trenera swojej klasy, z tym że to kosztuje(im częściej to robisz tym staje się to droższe) , co do wyboru klasy i rasy, to nie masz się czym martwić istnieje między nimi dość dobre z balansowanie (lepsze niż w tibi).

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet Pokaż post
Nie porównuj Tibii do WoWa bo są to dwie zupełnie odmienne gry...
Przecież ja nie porównuje Simsów z Quakem. Porównuje 2 gry z tego samego gatunku, które mają ze sobą dużo wspólnego...

Ostatnio edytowany przez Wux - 10-10-2008 o 15:32.
Wux jest offline