Temat: Wasze zdanie?
Zobacz pojedynczy post
stary 10-10-2008, 15:41   #9
kombossik123
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 10 2008

Domyślny

Ja tam wolę Tibię dlatego że jest to ,,inna'' gra a nie dwu setna odmiana lineage czy silkroad... - wszystkie są takie same... W Lineage grałem z pół roku i powiem że fajna gra, ale się szybko nudzi... nie chcę już mówic o Metinie gdzie 1 wygląd potwora to 20 potworków (przykład : głodny wilk , niebieski wilk , głodny niebieski wilk , głodny niebieski czerwono oki wilk... po prostu zal...) Tibia jest po prostu czymś innym i to mi się w niej podoba ;] Do tego rzeczy czy konta w tibi mają bardzo dużą wartośc w RL (tak tak wiem że Cipsoft mówi że konta nie mają wartości ale wystarczy spojżec na allegro i zobaczyc ze nikt się tym nie przejmuje a kupowanie kont stoi na porządku dziennym) Nie mówię że inne konta np do WoWa nie mają wartości ale mówię że konta w tibi są lepiej wyceniane (są droższe) do tego np taki 200 ek dziennie potrafi zarobic więcej niż 50 zł (gdyby tylko chciał - mówię o np. demon huncie z teamem)

To że tibia się nie rozwija ,,wali'' mnie ;] nie chcę aby tibia była kolejnym Lineagem
kombossik123 jest offline