Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Znicz
och och i znowu tekst --> 5 latku - okej ale jak na 5 lat(które mi dajesz) to musisz mi przyznać rację jestem mądrzejszy od ciebie  bo nie byle jaki 5 latek umiem coś wymówić dobrze a tym bardziej taki pisać i dojebać Emowi jak ja ! Aew
|
Och ach gdybyś faktycznie był mądrzejszy to byś na to nie odpowiadał. Czy wciskanie kitu sprawia ci przyjemność? Bo widzę, że ci bardzo zależy być "mądrym", lecz idziesz złą drogą... Jeżeli ty piszesz lepiej od tego kolesia, co cię nazwał "5 latkiem" (lol, trzeba mieć serio zjaraną psychę aby wyzywać w ten sposób), to strach się bać jak tamten pisze O.o
Cytuj:
to dopiero teraz zauważyłeś że można mieć inne zajęcia o wiele lepsze niż granie w tibie Nice...
|
Czy to twoja sprawa? Każdy robi to co lubi, nie możesz mu zabronić... ofc jeśli to jest zgodne z zasadami.
Cytuj:
to widać jakim no-liferkiem byłeś jak grałeś w tibie, i kto tu teraz jest kretynem i robi z siebie kretyna?(hahahaha sam się wkopał Owned).
|
Obydwoje robicie z siebie kretynów, co mądrzejszy użytkownik może wam to powiedzieć, na siłę staracie się pokazać jacy to jesteście "fajni" (bo o to chodzi, nie? trzeba się dowartościowywać jakoś). Przez to robicie sami z siebie kretynów (może się po kimś powtarzam).
Cytuj:
A co do mojego życia obstawiam że trenuje więcej sportów niż ty ;> ( i pamiętaj o*******anie Lachy na boku to nie Sport ;>)
|
Więcej ";>", podkreśl jaki jesteś cool! Kogo to obchodzi czy uprawiasz sport czy nie? Napisz sobie to w profilu na fotka.pe'el. Tutaj jest forum O TIBII, nie jakiś durny blog, nie obchodzi wielu twoje życie osobiste jakkolwiek ono by było barwne.
Cytuj:
"ty ojebales z fizyki,matmy i chemi to juz trzeba byc jelopem;/" - jedynie co ty możesz to o jebać z Polaka i to widać jak napisałeś i jeszcze co to lachę Proxemu w końcu jesteś w tym dobry
|
Mam pytanie. Jak uważasz, jaki jest twój poziom z języka polskiego? Tak od 1/6
Cytuj:
A teraz idź trenuj na wózku w końcu coś lepszego masz do roboty niż granie w tibie
|
Amajgat, to mu pojechałeś. Jak nie zrobi tego co każesz to leć i poskarż się mamie/"pani"
Cytuj:
Och och.tak btw. Stary ci Antenę wyłączył że nie możesz odpalić Tibi, a może za Naukę musiałeś się zabrać w końcu ile razy można mieć kibelek z Polaka :/
|
Psycholodzy w szkole muszą mieć z tobą wiele roboty, nie zazdroszczę im.
Pamiętaj - nie liczy się level, liczy się jaki jesteś
@Xr3
Mógłbyś wkleić coś nowego, jakiś ss z Tibii? Nie jakieś arty czy coś, co ma taką wielkość, że muszę przesuwać pasek by obejrzeć? Jesteś chyba na tyle "obczajony" (?) z tym forum by to wiedzieć, nie?
@Ejdz
Cytuj:
wpadaj do skierniewic pokaze ci swiadectwo i przy okazji obije ta metalowa jape;] zacznij od poprawy swoich kumpli,bo ja niestety posiadam wiekszy iloraz inteligencji niz oni
|
Dobrałeś się z tym Zniczem, jesteście siebie warci. Jak już robicie z siebie takich imbecyli (można inaczej określić?) to wklejajcie przynajmniej screeny.
Screen dla modków
Postarajcie się powstrzymać, przyda wam się to kiedyś w życiu.