Zobacz pojedynczy post
stary 10-10-2008, 16:49   #2598
Kensai
Użytkownik Forum

Kensai's Avatar

Data dołączenia: 04 04 2005
Lokacja: Włocławek

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Siema
Poziom: 82
Skille: W kurwe
Poziom mag.: OI
Kensai ma numer GG 2882566
Domyślny

a ja wam powiem rze jak kiedys bylem w abe to bylo tak jak kolega dessperado powiedzial rze nobztkrakty siem zapytal co jest to znaczy skont jestes dkoladnie ja muwie rze z okolic cienciwiej wulki on sie pyta czy to pe el a ja mu rze tak to znaczy ze jestem polakiem i koham ojczyzne i rze chcialbym pozdrowic ziomali z rel life to znaczy tibia liw bo wiecie on taki haj lef to morze ma kumpli w tvp1 czy gdzies i pszekarze conieco a on wtedy rzucil durzo takih fajnych czerwonych itemsuf na ziemie ( nie wiem co to bylo bo nie moglem podniesc ale fajnie siem swiecilo i fladli swfe koledzy( jak biegli to ludziem z abe rozstepowali siem na boki jak woda w mozu przed mojrzeszem siem rostepywala) jego pewnie i otoczyli mnie pienknym usciskiem milosci to jest blisko mnie staneli i zaczeli przytulac takom fajnom czarnom kropkom i byo spox bo strzelili tak naras i pokazal sie nademnom muj ulubiony numerek 997 czy morze cyferka nie wiem slaby jestem z majmy i ogulnie taki bylem hepi rze wyjebalem sie na plecki i zaczolem udawac stonke z radosci i potem ukazal sie mym napis pienkny rze mitnołem 'sat fejt' czy cos tam nie spikam inglisz to nie wiem potem pojawilem sie w templuni wporzo z niego koles bo to hyba dlatego rze wczesniej muwilem halp tp i mi pomugl

mufta co hceta ale ja lubie szfeda

Ostatnio edytowany przez Kensai - 10-10-2008 o 16:56.
Kensai jest offline   Odpowiedz z Cytatem