Zobacz pojedynczy post
stary 17-01-2004, 14:45   #5
Pan Samochodzik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 08 2003
Lokacja: Warszawa

Domyślny

Cytuj:
a co do pytania to pewnie mu się nudziło i chciał z kimś pogadać
Pogodac sie mu z nikim nie chialo. Bo poszeldem dzis z Oxygane na bh te nad mumiami bo 3 bh to szybko kase zdobede bo tam jednemu wisze 14k. A tu 2 Nooby sobie stoja, wybily bh dobra czekam na respw a ci krzycza na mnei ze in respw blokuje i mnie odpycha, potem mowi ze mnie raportnie<zrobie dzis specjalnie screena zebyscie sami ocenili czy blokowalismy respw bh czy nie>. To ja do cieciaa mowie ze nie blokuje, w tym meijscu co stoje respwa i zaczely sie sypac slowa. Kazd zabija bh tamci kradni nasza kase, to sobie po polsku zaczelem z oxygane nawijac, on mowiel zeby na cyce isc a ja mowie ze na soldy, i nastala mala klutnia i polecialo kilka mocniejszych slow a tamci sie przyczepili ze Redor ich wyzywa w Polskim jezyku i zaczeli nas od nowbow wyzywac. Wkoncu poszlismy na minoski bo Redorowi questow sie zachialo(czytaj: skrzynek), i sie wtedy gm przyczepil, ze my sobie po polsku miedzy soba gadamy. Ten GM byl jakies taki nie dorobiony czy co. Zebym sobie nie mogl pogadac w oiczystym jezyku. LOL, ale wsyztko skonczylo sie dobrze. I mam nadzije ze tych dwuch ciotek nie zobacze juz wiecej na bh

Program do wysyłania zdjęć na Imageshack.us; foteka.pl; vpx.pl;
Nowa wersja 1.1a (30.10.2007)
http://sourceforge.net/projects/sendimager/
Pan Samochodzik jest offline   Odpowiedz z Cytatem