Hmm.. Ja zauwazyłem takie rzeczy:
- na pewno nie uzywal zadnego bota
- biegal roznie.. raz tak raz tak.. zaleznie od sytuacji...
- jest podobny do Aradny w umiejetnosciach.. takze zna dobrze mape, takze ma zimna krew itd
- bardzo szybko i celnie ocenia sytuacje.. chodzi mi tu o to w ktora strone biec, kiedy walnac utamke a kiedy nie, nie zdarzyly mu sie zadne bledne exhausty..
- a jego najwieksza sila byly... time ringi

zauwazcie ze gdyby nie one to na koncu on by sie nie bawil w thais tylko dalej uciekal z nadzieja na strate pz'a
edit1. - ten typ ktorego ubil to idiota. Gar~ kolejny raz dobrze ocenil ze ten typo to jakas masakra ze 120lvlem bo chociazby poruszal sie z taka predkoscia ze myslalem na poczatku ze to jakis 50 rp bo dobrze poczul sdka... gdyby nie wasze komentarze to bym nie wiedzial ze to 120 sork
edit2 - aha jeszcze jedno

czy mi sie wydawalo czy conajmniej 2 razy widzialem na ziemi lezace magic sulphur? (albo inne dziwadlo z bohow tyle ze takie zółte [nie chce mi sie sprawdzac tego i kropka!]) Nie wiedzialem ze takie rzeczy to teraz po ziemi sie walaja..
Dodam jeszcze ze czasami mialem wrazenie jakby uzywal jakiego cheatu na predkosc

byl tak szybki ze to nie byl przypadek.. cos musialo na to wplynac i wcale nie chodzi mi o zadna modyfikacje Tibii tylko byc moze wysoka predkosc jego neta or smth co na to wplynelo?
W kazdym razie, ja mu gratuluje umiejetnosci, jest prawie tak dobry jak ja, heh
jestem ciekawy kto nie zrozumie i mnie zbeszta za przechwalki ;<
bless