Temat: Wasze zdanie?
Zobacz pojedynczy post
stary 10-10-2008, 23:21   #14
Wux
Użytkownik Forum

Wux's Avatar

Data dołączenia: 20 12 2006

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
Świat: Galana
Poziom: 63
Poziom mag.: 55
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet Pokaż post
Właśnie, że nie! Obie te gry opierają się na innej mechanice, mają inny cel, dają inny rodzaj rozgrywki. Znajdź mi trzy rzeczy, które łączą WoWa i Tibię...
proszę bardzo dwie rzeczy podałem już wcześniej tzn realia gry oparte na świecie fantastyki, oraz ten sam gatunek czyli MMO(gra z innymi ludźmi), do tego można dodać jeszcze zdobywanie poziomów polegające na tym iż zabijamy potwory, lub wykonujemy zadania przez co zdobywamy doświadczenie, czy jak podawałem wcześniej możliwość wyboru profesji(klasy). Zagraj w Tibie i w Wowa to zobaczysz iż podobieństw jest na prawdę wiele.

Cytuj:
Poza tym, ty tutaj nie porównałeś tych obu gier, a po prostu rozpisałeś się o WoWie, jakby to była jakaś nędzna premiera...
rozpisałem się o WoWie z podanych wyżej przyczyn, czyli wszystko to w czym WoW bije na głowe Tibie.

Cytuj:
Co do porównania FIFY i PESa... To chodziło ci o najnowszego PESa (WoW) i FIFA98 (Tibia) ? :f
dokładnie, między tymi grami jest podobna przepaść, a teraz odpowiedz sobie na pytanie w co byś wolał zagrać w nowiutkiego PESa, który daje nam wiele ciekawych opcji, o grafice już nie wspominając, czy FIFE która jest już
przeżytkiem.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryba Pokaż post
Jak kolega napisał, "właśnie nie". O ile FIFA i PES to podobne gry, o tyle Tibia i WoW to całkiem odległe od siebie, które dzieli 100x więcej niż łączy, tak więc nie ma co ich porównywać
Tak naprawdę? niby co takiego je tak bardzo dzieli może jakoś to tu uargumentujesz?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryba Pokaż post
Gówno prawda, dzięki temu widać, że temat jest nic nie warty
podobne jak wyżej proszę o argumentacje, bo widzisz jak dla mnie te gry są podobne do siebie, z tym że jedna z nich ma o wiele więcej funkcji.

Ostatnio edytowany przez Wux - 10-10-2008 o 23:28.
Wux jest offline