Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet
Właśnie, że nie! Obie te gry opierają się na innej mechanice, mają inny cel, dają inny rodzaj rozgrywki. Znajdź mi trzy rzeczy, które łączą WoWa i Tibię...
|
proszę bardzo dwie rzeczy podałem już wcześniej tzn realia gry oparte na świecie fantastyki, oraz ten sam gatunek czyli MMO(gra z innymi ludźmi), do tego można dodać jeszcze zdobywanie poziomów polegające na tym iż zabijamy potwory, lub wykonujemy zadania przez co zdobywamy doświadczenie, czy jak podawałem wcześniej możliwość wyboru profesji(klasy). Zagraj w Tibie i w Wowa to zobaczysz iż podobieństw jest na prawdę wiele.
Cytuj:
Poza tym, ty tutaj nie porównałeś tych obu gier, a po prostu rozpisałeś się o WoWie, jakby to była jakaś nędzna premiera...
|
rozpisałem się o WoWie z podanych wyżej przyczyn, czyli wszystko to w czym WoW bije na głowe Tibie.
Cytuj:
Co do porównania FIFY i PESa... To chodziło ci o najnowszego PESa (WoW) i FIFA98 (Tibia) ? :f
|
dokładnie, między tymi grami jest podobna przepaść, a teraz odpowiedz sobie na pytanie w co byś wolał zagrać w nowiutkiego PESa, który daje nam wiele ciekawych opcji, o grafice już nie wspominając, czy FIFE która jest już
przeżytkiem.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryba
Jak kolega napisał, "właśnie nie". O ile FIFA i PES to podobne gry, o tyle Tibia i WoW to całkiem odległe od siebie, które dzieli 100x więcej niż łączy, tak więc nie ma co ich porównywać
|
Tak naprawdę? niby co takiego je tak
bardzo dzieli może jakoś to tu uargumentujesz?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryba
Gówno prawda, dzięki temu widać, że temat jest nic nie warty
|
podobne jak wyżej proszę o argumentacje, bo widzisz jak dla mnie te gry są podobne do siebie, z tym że jedna z nich ma o wiele więcej funkcji.