Zobacz pojedynczy post
stary 11-10-2008, 11:00   #498
Thuygioshok
Użytkownik Forum

Thuygioshok's Avatar

Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Grudziądz

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cadix
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
Poziom: 132
Skille: ^był
Poziom mag.: 67
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gallanonim513 Pokaż post
thugi~ poprostu dla mnie jestes pierdolnietym malolatem i skoncz mi gadac ze wchodze raz na imesiac na venta mam prawo wchodzic kiedy chce ja juz swoje w ormo zrobilem chyba kazdy juz wie ze skonczylem grac w tibie tylko do ciebie to nie dociera. Uwazasz sie za nie wiadomo kogo, wiec siedz przed kompem patrz w kolorowe ludziki i marnuj sobie najlepsze lata zycia powodzenia
TY POJE*ANY IDIOTO KU*WA! NIE POTRAFISZ NICKU CZYTAC I NIE WIDZISZ IDIOTO PIER*OLONY ZE TO PISAL PICINHOXS KTORY ZROBIL SOBIE TAKI AVATAR JAK JA? POJE*ALO CIE CALKIEM JUZ DO KONCA KUR*A????????????????????????

Cytuj:
Do mamy tak sobie możesz mówić szczeniaku. Nie zmienia to faktu, że gardzę tobą tak samo jak kolegami Picinoksa, Picinoksem i jego tępą cipą z klasy. Wiem, że mając 14 lat, jest się młodym buntownikiem i zazwyczaj ma się nasrane we łbie. Nie martw się. Wyrośniesz (albo zostaniesz taki sam jak twój kolega Picinoks)

Edit
Masz 14 lat. Wiesz co to oznacza? Że jesteś o 3 lata ode mnie młodszy. Czyli gdy ciebie jeszcze na świecie nie było, to ja już miałem dziewczynę .
watpie abys w wielku 2 lat mial dziewcyzne, mam 15 skoncze za 10 dni ;> a i nie mow ze ten debil to moj kolega