Temat: Serwer Nerana SS Odsłona 3 :)
Zobacz pojedynczy post
stary 11-10-2008, 11:36   #3377
xXMakaXx
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 05 2008

Stan: Na Emeryturze
Imię: Goratel
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 348
Skille: 21/29
Poziom mag.: 98
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zielenczanin Pokaż post
~~Maka mym sensei'em, nie brak mi niczego...~~ Czytam to 4m sobie, i twierdze, że co poniektórzy <Oszczędze nickow> uważają się za lepszych od innych, i koniecznie chcą to udowodnić całemu światu... Ludzie ! Pozabijajcie się o fakty z Tibii, płaczcie o itemy, bijcie 24/7 bo musicie być NAJLEPSZYMI osobami w Tibii!!! Jeżeli chodzi o moja opinie na ten temat, to all poza osobami, które wylicze na palcach u jednej ręki są own3d w RL, jak i w Tibii... Bawcie się tak dalej, a daleko zajdziecie...

BTW - Wielkie podziękowania dla Maka & Fuflis za banika ;* Ale nic, sobie lekturkę przynajmniej na polski przeczytam... A Wy tylko udowadniacie w ten sposób swoją koleżeńskośc... Pozdrówcie Jomego & reszte, bo oni też są koleżeńscy... Moja sprawiedliwośc wobec Was odwdzieczacie banem, wbijaniem na respa itp.. Ale spx, chopaky, jak Was to rajcuje prosze bardzo... Jendego podniecają laski(czy też chłopcy xD), innego Tibia, Każdy jest inny nie???

@Stiwi

Gratki bro:*

@Szkapa

Twoja sprawa co robisz ze zł, ale wiesz... NIgdy nie będziesz miał z tego takiej samej przyjemności, jakbyś sam zdobył te gp... No i poza tym troche waste zł nie

Pozdro ALL!
mi nie musisz dziekowac za bana bo ja sam sie dowiedzialem o nim od Frightening Wraith ale jak widac cos musiales zrobi zle xd pozatym sam mowisz ze kazdy cie w "ciula" robi to moja wina?

Ostatnio edytowany przez xXMakaXx - 11-10-2008 o 13:26.
xXMakaXx jest offline