Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez Erbi
a w przeciwienstwie do ciebie używam tego czegoś na górze co nazywa się mózgiem..
Słowo kretyni odnosiłem do tych loli którzy wypowiadają się o czymś nie mając o tym zielonego pojecia... i taką nazwę podjołem po przeczytaniu kilku nowych i starszych tematów w ciagu 15min, które się pojawiły...
|
Więc użyj tego czegoś na górze co nazywa się mózg i poszukaj w necie lub na tym forum znaczenie słowa "lol" niema czegoś takiego jak: "on jest lolem", ale ty taki mądry człowiek (uważający CAŁE forum za kretynów{
Cytuj:
|
normalnie to forum coraz bardziej mnie zaskakuje... jezu co za kretyni z was
|
-tu odniosłeś się do całego forum})powinieneś to wiedzieć(na pwn.pl raczej nie znajdziesz znaczenia słowa "lol").....
Cytuj:
|
Znasz to z własnego przykładu? "Mistrzu" niestety nie trafiłeś sytuacja w moim domu jest jak najlepsza... btw.. ciebie akurat to nie powinno interesować...
|
nie, znam to z programów typu "rozmowy w toku", etc....a co??
miło, że uważasz mnie za mistrza, ale to źle o tobie świadczy (ale fakt z domem trochę przesadziłem, bo nic niemam do twojej rodziny

)
Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez Kiperr
Widzisz...a tutaj kłania sie zrozumienie tekstu.
|
masz racje kłania się zrozumienie, bo "to forum spada na psy....ale kretyni z WAS" to zdanie o CAŁYM forum czyli o mnie o tobie i innych....
Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez Kiperr
kretyni są wśród nas.
|
Masz rację są wśród nas, ale wg Erbiego całe forum to kretyni...
PS: Jak będe chciał budyń to sobie sam zrobie, nie potrzebuje twojej łaski, ale dzięki za miłe chęci.
†††
I am the pure flame that burns
I am Sirius son
I am the infinite space
I am the most conquering One