Zobacz pojedynczy post
stary 11-10-2008, 22:16   #8
Yakky
Guest

Domy¶lny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Segalczuk3 Pokaż post
Elo.

Ja 80 ek i moj kumpel 88 ek chcemy zrobic warlord arene , oczywiscie osobno.

Mamy full rare seta , obaj po 2 pary softow.

Ja mam skille 75/71 , on 89/91.

Planujemy wziasc po 400 manasow i 400 ghp , rozne ringi i ss'y.

Uda nam sie , mamy w miare dobre pvp.?

Ukryty tekst:

*Ja juz zrobilem arene na moim ms'ie na 120 lvl'u ale to bylo na infernie gdzie exhaust jest o polowe mniejszy i sorciem wiec niewiem jak to bedzie knightem i z tym exhaustem xD
Nie, nie macie w miare dobre PVP, skoro pytasz.
Macie FULL RARE SETA? Czyli że co jaki¶amazon secik? Nie? To się ogarnij! Jak co¶ to full set a nie piszesz rare (pewnie i tak nie wiesz co to znaczy).
Ten 88 Ek ma duże szanse na zrobienie areny. Dobry skill, wyższy lvl (czyli wyższy cap. Ja mu daje 75% szans.
A ty no cuż, bierz ringa (1) w tej broni co bijesz (sword/axe/club), zawsze to będzie 79 skilla. A do tego Aola, 1 pare softów (bo i tak zużyjesz z 15 minut), blue legi, blue robe, demon helmet i wez (Avenger'a , War Axe'a , albo Arcane Staff). Dlaczego? Bo po 1sze, żeby ci się udało będziesz musiał dużo bić z Exori/gran (więc duzo manasów), po 2 nie pytaj dlaczego takie eq, poprostu jest lekkie, a uwierz za dużo ci Full Rare Set i 2 pary bohów w tym nie pomog±, bo z tym najwyżej dojdziesz do Minosa. No i musisz ogarniać, bo na tym levelu nie będzie prosto, każdy to powie bo to prawda.

Ukryty tekst:
Ja na 75 lvl mam lepsze skille

@edit
skoro grasz na Infernie to mam pytanie.
Te Aole co lec± z mobów lec± też na Infernie? Czyli można mieć Aol'a na PvP-e?
@edit2
Autor
Powiedz czy zrobiłe¶ (daj .cam'a /fotki)

Ostatnio edytowany przez Yakky - 11-10-2008 o 23:33.
  Odpowiedz z Cytatem