Zobacz pojedynczy post
stary 12-10-2008, 16:09   #5735
Torog Velrock
Użytkownik Forum

Torog Velrock's Avatar

Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: mwahahahahahahahaha
Wpisy bloga: 6

Stan: Usunięty
Profesja: Elite Knight
Świat: hahahahahahahah
Poziom: hah
Skille: hahahah
Poziom mag.: ha
Torog Velrock ma numer GG 6504355
Domyślny

Ja mam takie zamówienie - uzupełnić TO

Miałem problem z znalezieniem brakujących grafik - dlatego ich tutaj nie ma... jak ktoś może to niech uzupełni w Brakujące podkładki, brakujące (głównie lewe) strony postaci oraz dodajcie Demon huntera i Cośtam jeszcze co brakuje... ;]

Taki prezent na 12 października ode mnie ;]

Dobra wybielaczu ;] z obietnicą jaką dałeś w poscie powinieneś się tym zająć no nie ? cya.

@Down
Ty zua istoto ;( już Cię nie lubie ;(

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez bleachz Pokaż post
@down
Następne dziecko jetixu -,-
Właśnie się zachowałeś ja głupie polskie dziecko x.x. Czemu głupie ? Nie znasz nawet kolesia, tylko usłyszałeś że chce "Outy z Naruto" po czym go od razu obraziłeś. Samemu również lubię Naruto i według mojego skromnego zdania (nikt nie musi się z tym zgadzać) Naruto jest stokroć lepsze od wybie... od bleach'a.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez bleachz Pokaż post
Ehh ty chyba nie wiesz co to anime...
Powiedz mi do cholery co to ma wspólnego do zamówienia o Outy z Naruto |O,.,o| I czemu według Ciebie trzeba się znać na Anime żeby lubić Anime ? To tak jak byś Nie mógł lubić Grześków dlatego że nie jesteś znawcą od Wafelków i Czekolady O.o, Nie możesz lubić Władcy Pierścienia ponieważ nie jesteś Ani Reżyserem ani Krytykiem Filmowym O.o. Proszę - wytłumacz mi Co ma Znanie się na Anime do Lubienia Anime ? O.o

Ooo - Przynajmniej w części będę mógł to uzupełnić

Ostatnio edytowany przez Torog Velrock - 14-10-2008 o 08:28.
Torog Velrock jest offline   Odpowiedz z Cytatem