Ja mam takie zamówienie - uzupełnić TO
Miałem problem z znalezieniem brakujących grafik - dlatego ich tutaj nie ma... jak ktoś może to niech uzupełni w Brakujące podkładki, brakujące (głównie lewe) strony postaci oraz dodajcie Demon huntera i Cośtam jeszcze co brakuje... ;]
Taki prezent na 12 października ode mnie ;]
Dobra wybielaczu ;] z obietnicą jaką dałeś w poscie powinieneś się tym zająć no nie ? cya.
@Down
Ty zua istoto ;( już Cię nie lubie ;(
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez bleachz
@down
Następne dziecko jetixu -,-
|
Właśnie się zachowałeś ja głupie polskie dziecko x.x. Czemu głupie ? Nie znasz nawet kolesia, tylko usłyszałeś że chce "Outy z Naruto" po czym go od razu obraziłeś. Samemu również lubię Naruto i według mojego skromnego zdania (nikt nie musi się z tym zgadzać) Naruto jest stokroć lepsze od wybie... od bleach'a.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez bleachz
Ehh ty chyba nie wiesz co to anime...
|
Powiedz mi do cholery co to ma wspólnego do zamówienia o Outy z Naruto |O,.,o| I czemu według Ciebie trzeba się znać na Anime żeby lubić Anime ? To tak jak byś Nie mógł lubić Grześków dlatego że nie jesteś znawcą od Wafelków i Czekolady O.o, Nie możesz lubić Władcy Pierścienia ponieważ nie jesteś Ani Reżyserem ani Krytykiem Filmowym O.o. Proszę - wytłumacz mi Co ma Znanie się na Anime do Lubienia Anime ? O.o
Ooo - Przynajmniej w części będę mógł to uzupełnić