Zobacz pojedynczy post
stary 14-01-2005, 13:22   #43
Sozemego
Użytkownik Forum

Sozemego's Avatar

Data dołączenia: 20 10 2004

Stan: Na Emeryturze
Sozemego ma numer GG 3321585
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gekcio
A ja mam normalnie najlepszy quest na swiecie!!
To jest quest na boots of haste!!

Wymagany lvl : 20

Idziemy do Kochanego Obiego Mowimy :
Hi
I need your help
Really your mother is orc ?
Oh.. Ok
So can u help me ?
Thank!

Obi ci daje specjalna mapke, otwierasz ja i widzisz nieodkryta jaskinie!Musisz dokladnie stanac w tym miejscu gdzie ta dziura od tej jaskini jest.Jak juz staniesz w tym miejscu musisz wpierw rozkopac: lopata,kilofem i zejsc lina!Jesli pomylisz kolejnosc wykonywania tych czynnosci nie wyjdziesz z rookgarda!!Wiec uwazaj!Zchodzisz tam i pojawia sie niespotykany dotad NPC o nazwie Stealler.Mowisz do niego:
Hello Stealler!
How are u?
Can u give me a key?
Oh thank u!

On wam dal specjalny klucz do drzwi!Te drzwi kolejny raz sa ukryte!Musimy popatrzec kolejny raz na nasza specjalna mape... Widzimy na niej napisy(leather boots,boots of haste oraz magic plate armor)niech was nie zwiedzie napis magic plate armor albo boots of haste!! To jest sztuczka naszego niewinnego Cipfrieda!Tam sa najstraszniejsze potwory tibi!!Idziemy w kierunku leather boots!Znow stajemy w tym samiutkim miejscu!Kluczem otwieramy(niby trawe ale tak naprawde drzwi)wtedy sie pojawiaja otwarte drzwi.Przechodzimy przez nie i znajdujemy sie w zamknietym pokoju.Wtedy musimy zakrzyczec :HELP ME STEALLER!On odrazu sie pojawi!Powiesz do niego:
Help me!
Im have a quest!
Boots of haste
WOW u give me it!!

No i on ci dal te buty wracacie razem do miasta i mozesz sie ciezsyc wygrana!

Zauwazcie ze na tym quescie nie ma nic do zabijania!
Pierw ze quest na bohy, potem nie zwiedzcie sie tym kuszacym napisem ze bohy idzcie po leathery, a potem dostajesz bohy

Wystaw notkę
Przed wystawieniem notki zapoznaj się z papieżem lub farmaceutą.
Sozemego jest offline   Odpowiedz z Cytatem