Cytuj:
+ Najszybciej awansuje w poziomie magicznym
|
Powinieneś dodać w nawiasie "(Pomimo wszystko wolniej od druida)". ED z reguły mają wyższy mlvl, przez to, że siohają. Przykładowo ja na 120lvl mam około 70mlvl, a ED na tym samym levelu ma 73, albo nawet 76.
Cytuj:
+ Panuje nad żywiołem ognia i energii
|
Chodzi o UE. "Mas Flam" jest dosyć dobry na PvP, a "Mas Vis" do expienia, lub w krytycznych sytuacjach.
Cytuj:
+ Może pomagac sobie w expieniu, summonując potwory
|
Summony nie służą do expienia. Mogą być przydatne dla 50lvli huncących Hydry, jako dodatkowa zapora ogniowa, lub ostatecznie na PvP dla low lvl pk.
Cytuj:
- Bez płatnego konta, posiada mało czarów spontanicznych ofensywnych
|
Bez płatnego konta jest co najwyżej mięsem armatnim. Chyba, że jakieś openki na faccu, ale nic poza tym. Co prawda może expić solo na Warlockach, ale mimo wszystko jakoś mnie to nie przekonuje...
Cytuj:
Zarabianie pieniędzy
#Sprzedawaj runy! Możesz zarobic całkiem dużą sumkę, jeśli będziesz sprzedawał wytwarzane przez siebie runy.
|
Też prawda, ale tylko do 30lvla. Później, radził bym zachować je dla siebie. Przynajmniej część. Mówię to, ponieważ wiem po sobie, jak szybko wzrasta twoje zapotrzebowanie na Runy, po osiągnięciu pewnego pułapu levelowego.
Cytuj:
#Zabijaj potwory z summonowanymi potworami! Podczas walki z summonowanymi potworami nie tracisz tak dużo run, jak normalnie, a także nie tracisz tak dużo many na używanie różdżki. Na dodatek summony będą przyjmowały na siebie częśc obrażeń!
|
...i expa. Dlatego ich nie używam.