Zespol Downa to tylko jedna para chromosomow wiecej ;]]]]]] wiec niewiele ta typeske dzieli od ciebie pienkna inaczej
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xr3
co mogę wywnioskować po tym, jak zwracasz się do innych, to on siłą rzeczy też nim jest.
|
Tylko kazdy z nich zabil kogos na pvp lol czego ty tu szukasz jedzisz po prO forumowiczach , masz jakas wade jeb*na w glowie ze osadzasz kogos po wieku lol po uj to siedzis wogole jestes jakims psem z it' i tylko taka ksywa czy jak w*******asz sie na forum po ktorym zawsze oro robilismy i jakies madre komentarze o dzieciach neo pewnie sam masz neo bo mieszkasz wichura 1 etc
smokuu wannabe? sry smoku bym smieszny ,a ty jestes psem hejka.
I nie pierdol ze chodziles na spawn dema w ancient temple , jezeli tam chodziles miales gora 14 lat ,tyle co felix byles ogarniety sorry nie sadze tibia bez h keyi znaczy dobra gra na nonpvp .Tylko wtedy moze 100 sorc niebyl w posiadaniu 14 latka . Trzy lata temu tibia byla ogarnieta grali wtedy 16 - 17 latkowie teraz maja po 20 studia i te rzeczy... . Te Trzy lata temu olewali dzieci neo ,ktore powoli zaczynaly naplywac .... aaa sorry zarasz napisesz ze jestem psem[seikeron here] ,ale opanuj sie idz do swojego swiata deski klozetowej or smth i tam swoje przekonania potwierdzaj.
i jezeli ktos ma prawo obrazac thoyhioshocka to tylko ja i bob no lafa cinek felix i filush