Temat: Only Honera
Zobacz pojedynczy post
stary 13-10-2008, 20:17   #9339
HeppiChinol
Użytkownik Forum

HeppiChinol's Avatar

Data dołączenia: 01 11 2007
Lokacja: Lublin

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Honera
Poziom: 40+
Skille: 75+/70+
Poziom mag.: 5
Domyślny

Petrus
To oryginal skurwysynu, nie wierzysz ze byles takim skurwysynem jak teraz? No widzisz, to jednak byles. Pamietam dokladnie tamten moment. A ze masz waty do bota ze twoj bot za wolno bije lvl i ze 40+ miales na tej wersji tibi to nie znaczy ze musisz sie tym publicznie chwalic.
No, wiec zareczam postac ze to najprawdziwszy rl screen, jak chcesz moge podrzucic date dokladna ;] o ile znajde...
No wiec powodzenia lurerze-skurwysynku (jebie mnie jezeli bana dostane, kazdy ma prawo sie wypowiedziec na temat dzieci neo)
I jebie mnie to ze pare osob mnie zjedzie za przeklenstwa.
I jebie mnie to jaka wersje bota masz, jak sie nazywa kurwa twoj pies.
Cytuj:
topic@
brodno po co się pytasz 'kto trzyma z petrusem' jak ja z wami nie trzymam
simply?
Zeby sie przekonac, czy jestes zerem i nikt cie nie kocha czy i tak zerem i jednak taki ktos sie znajdzie.
17:46 Druidek Basonek [25]: MOJA MAM BIJE MNIE KRZESLEM BO NIE PILEM NIC I NIE JADLEM OD 2 TYGODNI BO CIAGLE SIEDZIALEM NA TIBI I POTEM JEJ ALFONSI MNIE ZAJEBALI A POTEMBYLA WALKA NA TALERZE JA JA RZUCILEM ZUPA ALE BYLA PRZETERMINOWANA I JEJ OCZY WYZARLO
xDD
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jejku

Tam jest orc berserker i niego trzeba bic ostroznie z dobrym eq jak plate set warto kupic blue robe jak sie uzbiera jakies 50k ja za tyle kupilem bo trafilem na okazje ale wy morzecie kupic drorzej.

Ostatnio edytowany przez HeppiChinol - 13-10-2008 o 20:19.
HeppiChinol jest offline   Odpowiedz z Cytatem