Temat: Waste i exp.
Zobacz pojedynczy post
stary 13-10-2008, 20:48   #7
Virlan
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 01 2008

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez RextoN Pokaż post
No i co z tego ze Druid/Sorc ma masowe UE Pall walnie Exevo Mas San i ma to samo.
No... jakby to powiedzieć.... exevo mas san zadaje "trochę" mniejsze obrażenia ;/

Palkiem nigdzie jak grałem nie miałem waste, zawsze wychodziłem na taki lub inny + najgorzej na 0, ale to tylko wtedy gdy testowałem nową miejscówkę i nie znałem dobrze mapy. Palek jest prosty, nie trzeba trenować, z tym że o ile nie masz pacca/kolegi kupującego royal speary, to niskie obrażenia ze zwykłych włóczni trochę denerwują (royal speary bija ok. 1.5 raza mocniej, i znacznie rzadziej się łamią). Nie masz stresu expiąc i myśląc "eh, może dzisiaj wyjdę na +". W 14 godzin (4 dni, żeby nie było że jestem jakiś no-life) bez pacc, bez stresu, grając czysto funowo, niemal nie robiąc lootbaga zarobiłem na guardach ponad 40k, co chyba nie jest takim złym wynikiem. Paladyn zawsze był moją ulubioną profesją, chociaż może teraz po ostatnich update'ach sorcem/druidem też przyjemnie się gra? No, ale tu musieliby się wypowiedzieć specjaliści od tych profesji.
Virlan jest offline   Odpowiedz z Cytatem