Zobacz pojedynczy post
stary 13-10-2008, 21:14   #1308
Aroonia
Now or never

Aroonia's Avatar

Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
Aroonia ma numer GG 3824417 Send a message via Skype™ to Aroonia
Domyślny

Witam

Jak większość użytkowników piszących w tym temacie, mam problem z komputerem... Otóż od pewnego czasu sprzęt bez powodu resetuje się, niezależnie od tego co robię (choć przyznam, że przy graniu w przykładowego CSa dzieje się to częściej). Ponadto, gdy sporadycznie odwiedzę magiczną grę na literę "T" wywala mnie informując o 'Debugu' . Dwa razy odkurzałem wszystko od środka, co w zasadzie nie przyniosło żadnych rezultatów.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MatKus Pokaż post
Często także zdaża się, że problem występuje, gdy komputer się przegrzewa,szczególnie procesor, lub gdy kość pamięci RAM operacyjna jest uszkodzona.
Temperatury:

Czy temperatura procka jest w miarę ok? Przyznam się jeszcze, że parę miesięcy temu dokupiłem 1 giga ramu posiadając uprzednio 512, co w sumie daje 1,5 giga (wiem, takie kombinacje czasem się gryzą, niemniej jednak te resety nie wystąpiły tuż po dodaniu kostki 1giga).

Podejrzewam, że problem tkwi w zasilaczu który od zakupu sprzętu nie był wymieniany... W każdym razie czekam na opinię kogoś, kto jest w stanie wskazać rzeczywistą przyczynę tych resetów

Ostatnio edytowany przez Aroonia - 13-10-2008 o 21:20.
Aroonia jest offline   Odpowiedz z Cytatem