Temat: Serwer Luminera
Zobacz pojedynczy post
stary 13-10-2008, 22:26   #9457
LubieChipsy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 03 2007

Profesja: Elder Druid
Świat: Luminera
Poziom: 200
Poziom mag.: 82
Domyślny

No miło mi czytać ze wg Enrisa jako jedyny mam coś w głowie ale tu się chyba troszkę mylisz Enris. ) Nie przeczę ze jestem wyjątkowo inteligenty ale naprawdę dużo bystrych osób było w tym teamie.
A co do samego questu to bez wątpienia jest on trudny i to wiemy wszyscy i naprawdę to ze nie wyszło do końca dobrze to zwykły "wypadek" przy pracy. A co do tego pracelowania to cholernie utrudniło całego questa i ja od początku wiedziałem ze to nie przejdzie tak jak Jah z Archisem chcieli zrobić i powiedziałem im to. Według mnie pomysł aby wybić tylko drogą do nexusa jest chory bo z dołu i z prawej strony ciągle respiły się potwory i nas atakowały + te cholerne bramki a te demy to zawsze lecą w środek schooterów. No i dużym minusem było to ze inni ek nie pomagali blokować. Glupia sytuacja jak się na mnie rzucił demon i żeby ed mający 935 hp na full musiał blokował dema kolo minuty mimo ze stało przy nim 3 +-120lvl ek??Dopiero Archis podleciał i go zabrał ode mnie?! Głupota nie?
Po za tym na inq ToD to bil każdy a u nas poza main teamem nikt nawet nie chciał kiwnąć palcem i czekali na gotowe a jak przyszło zaliczał nexusa to tak sie pchali ze np Anna stała kolo 4 min przy nexusie po tym ja zaliczyła bo nie mogła wyjść tak się nooby pchały (w tym czasie 2 może 3 następne osoby by zdążyły zaliczyć) No to by było na tyle
Pozdrawiam Vainne

imageshack mi nie działa więc ssa wkleję później

Ostatnio edytowany przez LubieChipsy - 13-10-2008 o 22:28.
LubieChipsy jest offline   Odpowiedz z Cytatem