Zobacz pojedynczy post
stary 14-01-2005, 16:48   #47
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MrówQa
****a *******ony idioto to zrub ****a lepszy cwoku *******ony bardzo przepraszam za slownictwo ale taki s****iel mnie rozbraja no co za ciota to ****a siadaj ułomniaku i rob lepszy cipo osrana verry sorry modkowie za slownictwo....
Ale się uśmiałem . Hehe, ty to mówisz na serio, ty sobie robisz jaja czy jesteś szpanerem, który uważa, że sens jego wypowiedzi się nie liczy, jasne, liczy się ilość powstawianych qr.w w poście, hehe, pierwsza moja rekacja na post to był śmiech, hehe, wiesz co to znaczy "zrobiłbym"? Wiesz czy nie? A ja wiem! A? To nie znaczy "zrobię". Może mam się o twoim poście pisać komentarze? Bo to w końcu grozi poważnym atakiem śmiechu, ale ogólnie to raczej smutne :/...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez KoZioL
eh ludzie jak ja sie domyślam to jest jej pierwszy fejk wiec....
może pomysł nie jest dobry i wykonanie także, ale od czegoś trzeba zacząć a jeżeli ktos jest taki mądry to niech sam zrobi swój fejk i zobaczy komentarze

PS. całkowicie sie zgadzam z mrówqa

@down
może masz racje
Sorry za to co powiem, ale moim zdaniem to nie jest ważne czy ktoś robił fake 1 raz, jeżeli tak to powinien posłuchać jakie zrobił błędy, popatrzeć na negatywne komentarze i tylko nie zniechęcić się do robienia kolejnych, bo jeżeli to pierwszy to pewnie kolejne będą lepsze, ja osobiście nie biorę pod uwagę, który to fake, ile lat ma autor itd. Dla mnie liczy się FAKE!

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dryb
Jestes niewyzytym debilem. Fake fajny tylko to cos (gfb,ue?) jest za rzadkie.
Może to dziwne, ale chyba 1 raz cię popieram.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sir van bury
lol!!!
ten temat powinni zablokować!!
No MrówQa , pojedź po nim(czyt. jestem gotowy na kolejny atak śmiechu).

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Walekifa
''Już nawet taki ułomny jak ja(czyt. nigdy nie robiłem fake'ów) zrobiłbym lepszy, demony za małe, gfb jakieś rzadkie(chyba, że to nowy czar?), nie ma obrażeń...
wykonanie 4/10,
pomysł 3/10,
ogólnie 3,5/10''

Może i ten Fake jest słaby,ale skoro zrobiłeś lebszy to daj mi link ;]
"Zrobiłbym", "zrobiłbym", ale mimo wszystko wolę robić inne rzeczy.

@Topic
Oops widzę, że byłem zbyt subiektywny, przepraszam więc wsyzskti i teraz ocena:
Pomysł: 100000/10
Wykonanie: 10000000,32/10

Oops, sorry zapomniałem dopisać "minus", popsuł mi się klawisz ...

EDIT!
Już działa "-" są na swoim miejscu...*

========
* - jakby ktoś się nie domyślił to oczywiście nie jest ocena, ocenę dałem w poprzednim poście w tym temacie. Robię to na złość MrówQce...

Ostatnio edytowany przez Thero - 14-01-2005 o 16:52.
Thero jest offline   Odpowiedz z Cytatem