Ok mistszó!
Następnym razem dokładnie przeanalizuję Twój post, zanim na niego odpowiem, bo widzę, że mam do czynienia z bardzo inteligentnym człowiekiem!
@ EDIT OFC
EJ ALE MIŻCZÓ, ZADAŁEM CI PYTANIA.
1. Jak to było jak udawałeś/aś dziewczynę, żeby mieć STABILNE dupsko?
2. Czy FTP też było taką wielką rodziną, jak w nim byłeś, kiedy wygrywało?
Nie odpowiesz, bo Ci głupio? Czy może pójdziesz do mamy, żeby Ci pomogła, bo może Ty nie rozumiesz treści, zawartej w tych pytaniach?
@ EDIT 2
Ok, jeden przykład komu lizałem dupe z ftp, żeby wbic lvl?

Synu, co Ty wiesz o hackowaniu?
Więc... OPOWIEM CI O TYM!
SZAROWAUEM, dokładniej dałem passy Magnacie, żeby walczył charem, rzadko kiedy bywałem, wtedy kiedy były openki, więc i tak char leżał nieużywany, PACC był, więc po co miałby się marnować?
No aczkolwiek muszę Cie zmartwić, ponieważ passy zmieniłem hmm jakieś 2 miesiące temu, a "shakowany" zostałem dokładnie tydzień temu w sobotę, tudzież była to paradoksalna sytuacja. Od tych dwóch lat, kiedy gram w Tibię, nigdy nie miałem żadnych Antivirów no i tak jakoś dawałem radę, bo umiejętnie korzystałem z internetu. A tu Ci pewnego dnia zasysłem se bitcometa no i zacząłem ściągać jakieś tam filmy iiii... PSIKUS!! KEYLOGER!! O KURWA!! No i właśnie w tą magiczną sobotę poszedłem do klubu na dyskotekę i w tą właśnie noc HAKER mnie chciał schakować, ale na Kalorze było razem może z 5k xd bo all itemy na innym koncie. Więc nic nie wziął i to był cały mój HAK. A i chciał iść pekować, ale ftp i koledzy <3 trapowali go by nie wyszedł, aż w końcu poszedł spać, ja wróciłem rano, od razu dałem recka Fryckowi, no i zmienił passy i tyle.
I TAK POWSTAŁ CHOCAPIC...
"Shakowali cie wiec kto tu przegral ? Zegnam"
HAUSDUHUHSD EJ SORRY, ALE KOGO SCHAKOWALI TEGO SCHAKOWALI XDDDD
Bo przypominam sobie pierdolny tasiemiec na forum.tibia.pl "SOLAR MLODY HACKED BY ASEN YOKAR" XD
A skoro z Larenem to kłamstwo, to czemu na tym filmiku o Barinasach jest na końcu, że Laren Cię kocha?
GAY PLX?