Zobacz pojedynczy post
stary 14-10-2008, 22:15   #3865
Iseq
Użytkownik Forum

Iseq's Avatar

Data dołączenia: 19 05 2008
Lokacja: Łódź

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Empera
Poziom: 45
Poziom mag.: 41
Domyślny

Prosze cie "Andre" "Juan" "Thiago" czy z kim tam nie sherowałeś/ujesz.

Wogóle to sie zastanawiam po kiego grzyba jakieś bajki mi wkręcałeś.Trzeba było powiedzieć "Słuchaj tu,nie lubie cie.S*******aj do Posejdona".Powiedziałbym ok,looz nie ma sprawy.Ale jakieś bajki cudawianki,i to wszystko po co? Żeby być fajny,bo jesteś z LR? Nigga Please.

A dlaczego dołączyłem do SBT? Bo mam jaja stanąć po właściwej stronie barykady,a nie trzymać sie LR,bo 'majom dusho lefeli'.Wogóle idź już spać misiu,bo jutro masz 'sql' (jak ty to lubisz pisać)

10:41 Balar Freeman [85]: Mata Gringo Mata

@Onvar:
Dobra,zobaczmy co sie stanie jak SBT polegnie.Zostaniecie sami na servie,i zgadnij co sie zmieni? Nic.Wszystko zostanie po staremu.Lizałem dupe? Nie rozśmieszaj mnie.Gdzie byłeś kiedy Daniel był hunted? Aha,no tak,expiłeś,żeby sie lansować byciem pierwszym polskim druidem z 100 lvlem.Ja w międzyczasie skontaktowałem sie z Juntnesem i myśleliśmy jak to zaradzić.Nie dołączyłem do SBT.Byłem jednym z vice-załozycieli.Nikogo nie prosiłem o p-seta.Nie podoba ci sie nastawienie? A mi sie nie podoba jak ktoś patrzy jak inni padają,żeby temu pierwszy miał lepiej na servie.Nie mam zamiaru odpisywać więcej na ten temat bo to zwyczajny spam.

K Thx Bye

Ostatnio edytowany przez Iseq - 14-10-2008 o 22:28.
Iseq jest offline   Odpowiedz z Cytatem