Zobacz pojedynczy post
stary 15-10-2008, 17:29   #15
Lechista
Użytkownik Forum

Lechista's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk

Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hinzu Pokaż post
Jak grasz na PVP to wiesz co robic
Reproty ci wiele nie pomoga bo szansa ze GM przybedzie jest bardzo niska...
Co z tym zrobic?? Moze czas bysmy stwozyli jakas petycje to CipSoftu z podpisami. Napisali bysmy ze mamy dosc botterow, i moze by sie jakos udalo... Gdyby tibia.pl chciala napewno by sie nam to udalo...

@DOWN

Z takim sposobem myslenia napewno nic nie dadza..
Dziwne ze wielu graczy chetnie by wzielo w takiej akcji udzial, tylko zawsze ktos supportu tibia.pl jest odmiennego zdania. Moze sie wam poprostu niechce?
Bhauhauhauhuhauha, dawno się tak nie śmiałem. Ludzie zlitujcie się.
Chodzcie napiszemy petycje żeby nie było botów. Yea.... Odrazu wszyscy sobie pójdą. A teraz na logikę pomyśl. (uprzedzam z góry to nie jest takie trudne.)Jak szanowny kolego mający ogromnę chęc zmienienia świata na dobre, chcesz to zrobic?? Myślisz, że wpadniesz na pomysł i wymyślisz jakiś extra program albo ochronę do zwalczania Botów?? Myślisz, że twój intelekt 13 latka przewyższa intelekt studentów, pracowników Cipsoftu?? Tyle z mojej strony.
Ps. Postawcie się na miejscu Cipsoftu. Czy jesli mielibyście wybór między zarobkiem z gry, a tworzeniem gry dla idei, bez cheterów z nikłym zarobkiem, płaceniem gm'om za prace. Mielibyście z 300gm'ów którzy by się zmieniali, i wyszło by nato, że zawsze na servie siedzi przynajmniej 1 gm, zarobki z pacców by się zmniejszyły, a wy byście nic nie zarabiali. Jaką opcję byscie wybrali?
Nie młgoem urzyiweć, że mgoę zumierzoć to co wśłaine cztyam. Foennmnelaa moc lgudzikeo ułmsyu! Włudeg bdaań ppodzrzeynorwach na Usrniweciytee Cmabrigde, nie ma zinnaczea w jekaij keolśjcnoi lteriy unomcziesze są w swiłoe, jyeinde iottnse jset, aby piszwera i onisatta lteria błyy na wyśłaiwcm miscjeu. Rtszea mżoe być caicikłowie pnarzeszmiea, a i tak jset się w sintae pyrzatczeć tsket bez pmelrobu.

Korzystaj z opcji Szukaj!!!
Wkurzyłem cię, a może mnie kochasz? ?Jeśli tak to wstaw mi notkę xD
Lechista jest offline   Odpowiedz z Cytatem