Yol jestem nowy tu hmm wpadłem bo nuda przegrałem wojne ale to nie oto tu chodzi... Chcesz (ten co tego posta wstawił) żebym oficjalnie napisał list do Cip Softu ze kupiłem chara??? Lol synku co sadzisz o tym iz stary tra~ ma dosc gry i taki 160+lev ma siedziec w miejscu wybacz ziom jak na cały7m swiecie pieniądze graja główna rolę niemasz ich to mozesz pisac posty takie własnie

dla zabicia czasu

Ps. mam juz nowego chara i gdy zacznie sie nowa wojna kazdy bedzie wiedzial ze to ja . Czy szczyce sie tym? Odpowiem stanowczo Nie Ty czepiasz sie accbuyerów a co powiesz o 8 levelu ktory pisze Ty jeb.. szam.... kur.... i jedize Ci po rodzicach? czy to nienormalne ze pracuje zarabiam i chce se cos kupic? Pozdrawiam wszystkich btw Achmed nieoddał chara nikomu ale Galithar hmm żałosne byłes moim liderem ja choc gram jak szm.. i zadnego pvp niemam ale gram bo lubie oddawac chary dziwna akcja niepochwalam tego ... I tu sie nawiazuje Twoj temat acc gdyby ta cała lista niebyla kupiona niebylo by zandejh wojny nigdy bo ludzie by robili 150lev a tu nagle praca studia etc. i po charze a kto by sie bawił tymi postaciami?:

dobra koncze bo pier... jak pijany;p