Temat: Serwer Luminera
Zobacz pojedynczy post
stary 16-10-2008, 22:05   #9541
maszter321
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 09 2006

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Poziom: 115
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lumineros Pokaż post
nom ze sprzętem a co nie mogę? jak ejst 2 vs 1 to co? jeden trzyma a drugi na*******a? se nie dam w dmuchać w kaszane na*******am sprzętem aha i jak taki cwaniak to dajesz 2 na 1 i zobaczymy czy bez sprzętu dasz sobie rade <ciota>

@emoon

nom pokazać rozmowę z gg? jak ci koks rozjebał psyche?? <hahaha>

jak gadałeś, że pakowanie to dla ciebie coś fajnego...a prawda jest taka podchodzisz do koksa batonem po ryju i leży i gówno da ci siłka
siłka to nie wszystko trzeba jeszcze umieć się bić a nie tylko dawać w mięśnie
ta podchodzisz swoim nietypowym krokiem i pala po ryju i lezy...kurwa czlowieku zobaczylbys dojebanego kolesia to bys w gacie sral i nie widzial co robic, z reszta myslisz ze koles wycwiczony co nie jedno przeszedl by od razu glebe by zaliczyll? widac ze nigdy nei byles w takiej sytuacji bo siedzisz na kompie...myslisz ze tylko ty umiesz cos zdzialac(w dodatku z pala haushdau)? Hah koles nie moge z ciebie zyj dalej w takim przekonaniu ze z mala pala rozjebiesz pol osiedla...miesnie to nie wszystko trza sie jeszcze umiec na*******ac ale silka sie przydaje bo masz wiecej pizdy w lapie i masz kondyche...szczypior mlody se kupil pale i podnieca sie ze koksow bedzie karac huehue juz sam sie smieje przed monitorem jak o tym pomysle 2vs1? morda nie szklanka..zamiast tego lepiej jak sie dobrze na*******asz...albo umiesz biegac bo czasami to trza uciec nie ma co zgrywac chojraka. Czy dalbym sobie radebez sprzetu sam na dwoch? Tak i nie. Zalezy z kim.
Podsumowujac: chciales zablysnac w necia jaki to z ciebie hools ze masz chujowa z reszta pale i umiesz nia wymachiwac jak Van Damme a tymczasem sie osmieszyles bo wbrew prostym argumentom umiesz odpowiadac tylko "ciota". Skonczylem proste jak mieciu

olewka total na twoje posty ;]
17:20 Crin Tamweasi [10]: ile masz ataku miecz
-----------------------------------------------
18:29 Krwiozerczy Kroliczek [15]: mam 56 lvl
18:29 Krwiozerczy Kroliczek [15]: i red czaha
18:30 Krwiozerczy Kroliczek [15]: mam 79 mlev
18:31 Krwiozerczy Kroliczek [15]: wszyscy sie mnie boja

00:32 Xemok [129]: mnie nie wychowuja rodzice tylko ulica wiec zamknij pizde i siedz cicho bo o zyciu nic nie wiesz .

Ostatnio edytowany przez maszter321 - 16-10-2008 o 22:08.
maszter321 jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.