Zobacz pojedynczy post
stary 16-10-2008, 22:05   #4188
holuu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 11 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Refugia
Poziom: 166
Poziom mag.: 76
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez GirNi11 Pokaż post
@Holu
Patrz co ty piszesz:

Tutaj pokazujesz ze jestes lojalny wobec friendsów i masz w dupie to że stracisz chara.

A tutaj potwierdzasz moje słowa. I pokazujesz że w dupie masz friendsów, liczy sie tylko twoja dupa.

Co można z tego wywnioskować? Że kumple nie mogą na ciebie liczyć, bo dla ciebie bardziej liczy sie gra.

I nie pierdol mi tu glupot bo wlasnie potwierdziłeś to co powiedzialem do was. Po za tym nie wiem jak było w tym DH, ale pamietam że pisałeś posta na forum (tibia.com) że chcesz być neutral, nie pozwolili ci, byłeś bez gildi (nie wiem czy nie grales czy grałeś) i dopiero jak DH wygrywalo w fragach doszedles do DH.
Nie moglem dojsc na poczatku do DH bo mnie w polsce nie bylo omg nie umiesz czytac? ;x wrocilem z wakacji to doszedlem do DH... Własnie w tym problem ze Aervani mogl na mnie liczyc zawsze bo zawsze z nim byłem ale im więcej razy strone zmienial tym bardziej zmienial sie jego stosunek do mnie. wiec w dupie mam takiego kumpla ktory potrzebuje cie tylko wtedy kiedy sam potrzebuje pomocy. nawet kiedy przestalem sie kumplowac z mathem to mialem za nim isc do FTP znowu? nie sądze...

I sram na te wasze teorie, moja teoria jest taka ZE WSZYSCY JESTESCIE ZAZDROSNI ZE JA SOLAR TIGANNA I INNI MOGA SOBIE NA LAJCIE GRAC A WY NIE ;@ i TAKA PRAWDA...

Ostatnio edytowany przez holuu - 16-10-2008 o 22:07.
holuu jest offline   Odpowiedz z Cytatem