Cytuj:
kondycja i siłowania? mi się zdawało że kondycja to chyba bieganie i lekkoatletyka nie?
|
Mylisz sie cieciu. Hehe ale przyznam inteligencji za grosz.
Cytuj:
a co koksa nie powalisz? batoonem?
|
on cie powali lisciem bos pizda ;S
Cytuj:
mięśnie to wszystko? tak?
|
CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM imbecylu.
napisalem :"miesnie to nie wszystko trza sie jeszcze umiec na*******ac"
Ale przyznam jestes oryginalny bo takiego kretyna jak ty to jednak ciezko znalezc
Cytuj:
koniec jesteś zero co myśli że ma mięśnie i może wszystko a tu bump! napada cię 3-4 kolesi a ty do nich a ja wrzucam 200kg!! i chuja mi zrobicie i w tym momencie już leżysz a siłka da ci tylko to że mniej cie będzie boleć jak będą walić
|
Silka da ci to ze mniej bedize bolec jak cie beda walic-hahahha to jest tez dobry tekst hauhau nieno nie moge czlowieku juz po tym wiem ze nie wiesz o czym gadasz i w tym momencie to ty sie gubisz...Jak sie lejesz to masz adrenalinke wiec malo co czujesz, gosciu lejesz sie, dostajesz ale wytrzymalosc sie zwieksza kilkakrotnie a co ma silka do tego ze cie mniej boli? chyba jak ktos cie leje po klacie na przypince
Cytuj:
A był spokój.. Może zacytujesz coś ze strony 152, albo jeszcze starszej? :>
|
Nie widze potrzeby...dzisiaj przegladam forum zauwazylem strone czy 2 w tyl ze cos pisal do mnie wiec mu odp proste
Lumineros jestes leszczem ktory kupil sobie batoniare i chce startowac do wiekszych od siebie ... nieno spoko napisz jak polozysz jakiegos ziomka za pomoca swojej magicznej rozdzki hah ;d tylko wez pod uwage ze nie wsyzstko ci sie moze udac;] np kto moze to przyjac na lape,zle trafisz i huja zrobisz ...pozdro lamus
Dobra nie musisz odpowiwdac bo sie przekowanlem ze jestes kretynem jakich malo,pucujesz sie na nie wiadomo kogo,wyejbane mam ze przekrecisz moje slowa bo barany takie jak ty to potrafia najlepiej jestes frajerkiem ktory by sie rozpruł przy pierwszej lepszej okazji