@ Shinjix
Aleeee dluugo nad tym myślałeś ;> I wiesz co... To nie boli co nie? Korzystaj z tego cześciej... a teraz ci odpowiem na wszystkie twoje pytania...
Więc użyj tego czegoś na górze co nazywa się mózg i poszukaj w necie lub na tym forum znaczenie słowa "lol" niema czegoś takiego jak: "on jest lolem", ale ty taki mądry człowiek (uważający CAŁE forum za kretynów{
Czy ja napisałem, że uważam za kretynów CAŁE forum? Pokaż mi moment gdzie ja mówie (pisze) O CALYM powtarzam CAŁYM forum.. btw wiem co to znaczy "lol" ("kupa" śmiechu lub jesli nie lubisz słowa "kupa" bo ci się kojarzy z "du..." to w wolnym tłumaczeniu znaczy "duzo smiechu")
nie, znam to z programów typu "rozmowy w toku", etc....a co??
miło, że uważasz mnie za mistrza, ale to źle o tobie świadczy (ale fakt z domem trochę przesadziłem, bo nic niemam do twojej rodziny
)
Sluchaj gościu.. jakbyś niepotrafił czytać ze zrozumieniem to dałem słowo mistrzu w cudzysłowiu... więc sobie nie wyobrażaj za wiele...
masz racje kłania się zrozumienie, bo "to forum spada na psy....ale kretyni z WAS" to zdanie o CAŁYM forum czyli o mnie o tobie i innych....
Zobacz czyj tekst cytowałem i już wiesz o kim mówilem... ale teraz wiem jedno, z pewnościa moge o tobie teraz powiedzieć kretyn...
Masz rację są wśród nas, ale wg Erbiego całe forum to kretyni...
PS: Jak będe chciał budyń to sobie sam zrobie, nie potrzebuje twojej łaski, ale dzięki za miłe chęci.
Chyba nie zrozumiałes przenośni..
Ps.1. Jeśli dałem orta to sorry... ale nerwowy dzisiaj jestem...
Ps.2. Shnijix "MISTRZU" stfu, plx?