Zobacz pojedynczy post
stary 17-10-2008, 07:23   #605
bemo
Użytkownik Forum

bemo's Avatar

Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Skille: 100/72
Domyślny

a ja lubie spoconego !!!!1

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dusia2505 Pokaż post
Haha! Jak zobaczylam Twoja wypowiedz Thuygioshok padłam ze śmiechu. Z gory mowie, ze to co zrobiles jest zalosne i sam osmieszyles siebie. Na poczatek mowie zebys napisal ten swoj prawdziwy nick. Wyrecze Cie Keny Arakes. I tym straszyles-jak ty ja nazwales -"Lemaemaemaene Lena"( hahahahahahah ) "hunted". No i kazales jej placic 10k (haha zwala z tego na maxsa) Wogole dales wczoraj takie jazdy ze masakra. Widac ze jestes niewyzyty Tibijczyk. Btw co to Twoich kontekstow do nas (czyli mnie i Lenki oraz Olci).Nic mnie to ochodzi jak mnie nazywasz smarkaczu. Nie masz pojecia ile mam lat ani jaka jestem. Nie powiedziales tego w ryj to nie powiedziales nic!Btw zadne 14-letnie dziecko nie powinno wyrazac sie tak wulgarnie jak ty. Tym bardziej,ze piszesz na forum i obowiazuje tu kultura. Pozdrawiam wszystkich i zycze milej gry

jak jusz chcesz pisac po polsku, to staraj sie Felix ma 15 lat, ale Ty masz conajwytzej 17. co do nicku felixa wiedzielismy to od dawna wiec nikogo nie musisz wyreczac, pozatym jezdzisz felixa ze dawal jazdy, ok wporzo, znam go. ale twoim zachowaniem i odpowiedziami rowniez dajesz te jazdy =(

juz nie chce byc hamski(tak fayter, nie jestem hamski !) ale "Pozdrawiam wszystkich i zycze milej gry" na tym forum jest postrzegane jak to felix mowi, spuszczasz sie on face
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me.

bemko'
bemo jest offline   Odpowiedz z Cytatem