Zobacz pojedynczy post
stary 17-10-2008, 08:19   #608
Picinhoxs
Zbanowany

Data dołączenia: 30 07 2007
Lokacja: Chełm

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Remo clai
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Czysta
Świat: Danubia
Poziom: xxx
Skille: xXXx
Poziom mag.: 20
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xr3 Pokaż post
Kiedyś, na pvp osiągnąłem ~4 razy więcej, niż ty osiągniesz kiedykolwiek. Nie znaczysz praktycznie nic. Lepiej wracaj wyłudzać plate sety marny pjonie.

Z doświadczenia wiem, że mnóstwo takich pachołków jak ty, na pvp w hierarchii serwera, ma co najwyżej stopień pariasa. Nikt się z tobą nie liczy i każdy tobą popycha. Taka jest prawda. Przestań się pysznić tym, że grasz na PVP, ponieważ "grać", a "osiągnąć" tam coś, to dwie różne rzeczy. Już sam twój styl pisma daje sporo do myślenia...
Idioto jebany kogo obchodzi twoj styl gry i gowno mogles osiagnac pff kazdy w ormo ma kolo 5kk na roznych swiatach niektorzy po 20 inni wiecej i nie pierdol ze cos osiagneles...

Kazdy ciebie jedzie niby z ciebie taki pro gamer to powiedz kiedy byly plotki o zaczeciu robienia poi przez cip [mozesz powiedziec przez kogo nawet]

Wystarczy spojrzec ze jestes elo gracz ale jako stary tibijarz niepowinienes siedziec na durnym nonpvp bo przecierz grales od tibi 5.0 beta pewnie ;]]]]]]]]

zal ogolnie madzia dzikus tez wielka o 120 ms z it ooo ziomki ooooo moja fotka patrz ooooo jestes ladny oooooooo mozemy sie na rl spotkac ooooooooo moge pokazac ci moja nieruszana łechtaczke mozesz z nia zrobic co chcesz ooooo kuwa wpadlam plac alimenty w tibii raus
Picinhoxs jest offline   Odpowiedz z Cytatem