Zobacz pojedynczy post
stary 17-10-2008, 13:01   #429
eerion
CS Tibia.pl Team

eerion's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2003
Lokacja: Utopia
Wpisy bloga: 2

Stan: Niegrający
eerion ma numer GG 4323111
Domyślny

Cytuj:
- nagle się dowiedziałem, że nie zrobiłem żadnego heroica, o? A każdy z nich dziesiątki razy,
- możliwość zdobycia achievmentu za zabicie c'thuna w aq40 czy nefariana w bwl powinna być zablokowana od wejścia patcha: kto zdobył to zdobył. Żal patrzeć na ludzi, którzy lecą po taki tytuł i czyszczą aq40 w 2h. Nie byłem tam na 60 lvlu, nie zabiłem go na 60 lvlu więc taki achievment mi się po prostu nie należy.
Problem jest taki, że nie ma zbyt odległych rejestrów co zabiłeś. Więc obecnie nikt nie ma wbitego wyczyszczonego Aq, itd.
to jest minus tego, że jak chcesz mieć łądnie achievementy powbijane, to musisz klepać mase heroiców od nowa.
Co do AQ, itd. - Blizzard chce, aby ludzie znowu tam poszli - zainteresowani mają juz powód. Nie wiem czy zauważyłeś, ale nie ma czegoś takiego jak "Old Naxxrammas" w achievementach czy cuś.
Mi to się osobiście podobac

PS - 364 inskrypcji
Wpuścić takiego maniaka do tematu o anime

eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni.
eerion jest offline   Odpowiedz z Cytatem