Cytuj:
kazdy w ormo ma kolo 5kk na roznych swiatach niektorzy po 20 inni wiecej
|
Chyba dodałeś za dużo "k". Załóżmy, że mieli by tyle kasy. Jeśli tak, to skąd?
Cytuj:
Idioto jebany kogo obchodzi twoj styl gry i gowno mogles osiagnac pff
|
Jak
cię nie obchodzi, to się "nie odzywaj", żeby brzydko nie powiedzieć, gdyż moderatorzy tutaj, to bardzo delikatne osoby, więc wulgaryzmy typu "d*pa", czy "k*rde" oznaczają wysoki poziom chamstwa u użytkownika.
Cytuj:
Kazdy ciebie jedzie niby z ciebie taki pro gamer to powiedz kiedy byly plotki o zaczeciu robienia poi przez cip [mozesz powiedziec przez kogo nawet]
|
Z tego co pamiętam, to Tibia 7.3~7.5. Pewna osoba jakimś cudem tam weszła, przez błąd w grze. Większość skryptów związanych z questem nie działała, ani nie było tam mobów (chociaż chodzą ploty, że był tam jeden Behemoth). Owy gracz, w pewnym momencie automatycznie padł, po wejściu na pewien sqm...
Cytuj:
Wystarczy spojrzec ze jestes elo gracz ale jako stary tibijarz niepowinienes siedziec na durnym nonpvp bo przecierz grales od tibi 5.0 beta pewnie ;]]]]]]]]
|
Kiedyś, po wielu sukcesach podwinęła mi się noga i zmęczony huntedami, wszedłem na Tibia.com, gdzie był news o powstaniu nowego serwera.
Cofnij się do góry, gdzie z tego co pamiętam, kilka razy wspominałem, na jakiej wersji zaczynałem grać.
Cytuj:
zal ogolnie madzia dzikus tez wielka o 120 ms z it ooo ziomki ooooo moja fotka patrz ooooo jestes ladny oooooooo mozemy sie na rl spotkac ooooooooo moge pokazac ci moja nieruszana łechtaczke mozesz z nia zrobic co chcesz ooooo kuwa wpadlam plac alimenty w tibii raus
|
Jak by wyskoczyła z dupką to pewnie chętnie byś potryskał co? Młode, jędrne ciało... Coś dla ciebie. W sumie by ci to na złe nie wyszło - odpoczynku od Tibii, nigdy za wiele

.
Już mówiłem, zamontuj sobie sracz w pokoju, to kupy nie będą leciały do majt przynajmniej i mama oszczędzi na zużyciu wody. Hm?
Cytuj:
btw: xr3, moze idz na swoje forum i tam sie wypowiadaj, bo jakos nic nie wnosisz tutaj?
|
Nie.